relics!!!!!!

emmily plays

New member
relics!!!!!!

כן.. אתמול רכשתי אותו... (יחד עם ג'תרו טאל פשון פליי ג'נסיס סלינג אינגלנד וקריי אוף ד'ה קלטס- מוזיקה אירית...)אז עכשיו יש לי את כל אלבומי האולפן חוץ מה שניים המגעילים... אה.. האחרונים... טוב. אז ככה אלבום ממש טוב.... חבל שאם כבר שמו שירים מmore לא שמו את סימבליין וגרין איז דה קאלר המדהימים... אבל הם מפצים על זה בjulia dream שיר יפיפה בעיניי... מילים כמו שרק ווטרס יודע.. נגינת חליל..כמו שאני אוהבת...(_נו כבר הבנתם,ג'ת'רו טאל ג'נסיס ומוזיקה אירית... בראור שאני אוהבת חליל...) השיר קופסת צבעים של רייט ממש חמוד ומזכיר תביטלס קצת וזה כבר טוף... וbinding my time -פלויד מביאים אותה בבלוז אבל עושים את זה כמו שרק הם יודעים- בהרבה כשרון וכמובן הרבה שגעון... והכי מצחיק זה שווטרס האנגלי עד כאב הזה מנסה להיות אמריקאי בשירת הבלוז שלו ועוד אומר we was במקום we were כמו איזה נגן בלוז שחור עור מניו אורלינס... חי חי חי.. טוף... אחלה אלבום... הלהקה הזו כנראה לעולם לא תפסיק להדהים אותי... במיחוד בגיוון(בייק לעומת אינטרסטלר אוברדרייב לעומת נייל סונג לעומת ג'וליה דרים.... כאילו להקות שונות... וזה מה שיפה...) טוף i have rambled on enough יום ורוד ונהדר

אמממ..... אהממממ... אררמממ...

<לוחשת>זה לא חליל... זה איזה סוג מוקדם של סינתיסייזר - אולי מלוטרון, או אפילו ההאמונד - שרייט ניגן בו </לוחשת> כן, Relics הוא אלבום מצויין. חבל רק, שבגלל מגבלת אורך הזמן בתקליטי וייניל, מספר השירים בו היה מוגבל. כך, לא כללו את השירים האמורים מ-More, וגם לא את Candy and a Currant Bun - שלא לדבר על שני השירים האחרונים שבארט הקליט עם הלהקה, ושעד היום לא יצאו באופן רשמי. Julia Dream הוא אחד השירים הכי אהובים עלי של הפלויד. בזמני - היינו בשנות השבעים - השמיעו אותו ברדיו בלי סוף. בגלל זה, עד לאחרונה הייתי בטוחה שזה שיר ידוע מאוד שלהם - לא היה לי מושג שזה נחשב לשיר "נדיר" ובלתי ידוע, יחסית!! Paintbox הוא שיר נהדר, כמו כמעט כל השירים שרייט כתב, באותה תקופה. כזכור, הוא היה כותב השירים מס' 2 בלהקה אחרי בארט, ולמעשה היה יכול להיות הדמות הדומיננטית בה לאחר עזיבתו של בארט, אלמלא היה רייט אדם רגיש כל כך. אולי מישהו רוצה לכתוב סקירה על שיריו של רייט? Biding My Time הוא אחד מהשרידים שנשארו מהיצירה The Man and the Journey, כזכור. אני מסכימה עם כל שאר מה שאמרת.

../images/Emo45.gif

באלבומים האלה, רוב השירים אמנם לא משהו, אבל מדי פעם אפשר למצוא כמה שירים שיותר מסבירים. כמה דוגמאות: Coming back to life Learning to fly On the turning away High hopes ובטח יש עוד כמה ששכחתי...

emmily plays

New member
שמעתי אותם פעמים רבות אצל אחרים...

בדיוויז'ן בל (או כמו שאני קוראת לו דיויז'ן סמלס..) יש כמה דברים סבירים...אבל בשביל סביר שומעים דברים אחרים... מפלויד מצפים למצוינות... ומומנטארי לאפס אוף ריזון(או בשפתי- מומנטארי לאפס אוף טאלנט)פשוט אלבום רע... לטעמי האישי כמובן בן זוגי חובב האייטיז מחבב אותו דווקא.... אגב.. לא לכעוס עלי.. אלו דעותי האישיות ואני מכבדת כל מי שחושב אחרת.... יום ורוד ונהדר

annagr

New member
אם כבר מדברים עליו

מה זה הכלי שמופיע בפרונט של האלבום?

PINK FLOYD FAN

New member
עוגב שבנוי מכל מיני פסלים של סירות

בתים ושאר אביזרים קטנים וחמודים

למעלה