relocation לסיליקון ואלי --

shmulik hadas

New member
relocation לסיליקון ואלי -- ../images/Emo53.gif

שלום, אני זקוק לייעוץ. קיבלתי הצעה ל-relocation ל-SunnyVale למשך שנה (היי-טק) ההצעה נראית הוגנת ונוחה. הבעיה היא שאני רווק בן 32 שנוסע לבד. האם יש מה לדאוג ? רציתי לברר מאנשים שגרים באיזור או אולי אפילו בתוך סן-פרנסיסקו איך החיים שם? יש הרבה רווקים/ות באיזור או שהרוב משפחות? אפשר להתחבר ולהכיר אנשים בקלות? יש סיכוי להכיר בחורות? איפה כדאי לגור? וכיו"ב אני זקוק לכל עיצה שהיא. אני לא רוצה לפספס חוויה כזו אבל לא בא לי להתקע שם לבד. תודה רבה מראש, אנה הושיעו

גרתי בסניווייל כמה חודשים מהעבודה

יש שם רוב של משפחות עם או בלי ילדים. יש שם קומפלקס אחד שנקרא "הקיבוץ" כי הוא ממש כמו קיבוץ קטן של משפחות ישראליות צעירות. חוץ מזה זה פרבר לכל דבר. לעומת זאת סן פרנסיסקו הרבה יותר תוססת (אני מתה על העיר הזו) אבל אם המשרד בסניוויל זה קצת קרצוץ של נסיעה הלוך חזור כל יום... תברר עוד קצת על איזור הביי, אולי יש מקומות יותק קרובים למשרד ופחות מתים מסניווייל...

shguga

New member
שאלה יפה שאלת

אין לי קשר למקומות שציינת, אבל גם אני רווקה שעובדת בחו"ל. אני חושבת שבכל מקום תוכל להכיר בחורות. לי באופן אישי קשה ליצור קשר, לא קשר ראשוני כי זאת לא הבעיה, אלא מאחר ואני לא מעונינת לחיות במקום שאני חיה לאורך זמן, אינני מעונינת בקשר ארוך טווח. מהבחינה הזאת אני באמת מרגישה "תקועה" כמו שתיארת, אפילו שהחוזה רק לשנה ואולי זה מה שמנחם אותי. אבל אצל כל אחד זה אישי. אם אצלך כל האפשרויות פתוחות אז לך על זה.

joojooj

New member
לא בנויה לקשר??../images/Emo13.gif

באמת אפשר להכיר אנשים בכל מקום ובכל מיני דרכים, אבל באיזורים פרווריים בהם יש בעיקר משפחות לא ממש כיף לצאת בערב לשנים וחצי בארים שיש שם או מה שלא יהיה. ערים גדולות בד"כ הרבה יותר ידידותיות לסינגלים ולזוגות בלי ילדים ולדעתי האישית זה שווה את הנסיעה היומית לעבודה (יכול להיות שתוכל אפילו לנסוע ברכבת - תלוי במיקום וכו'). הרבה יותר נוח לנסוע לעבודה ולא לנסוע בלילה/סופי שבוע לבלות בעיר. השאלה גם כמה חשובה לך הסביבה הישראלית. אה, ולגבי ה"רק לשנה".. גם אני חשבתי ככה לפני עשר שנים..

shmulik hadas

New member
אתה צודק....

אבל זה לא קל ליישום. תודה על הברכה (אני מקווה שהיא תגיע בקרוב....)

joojooj

New member
אה ועוד משהו

מכוון שזה לא רחוק מהאוניברסיטה (סטנפורד) זה לא כל כך גרוע כמו שזה נשמע...

shmulik hadas

New member
תודה לכולם על התגובות ../images/Emo51.gif

הסיכויים שאני אסע הולכים ופוחתים ככל שעובר הזמן. קשה לי לוותר על ההרפתקאה המסקרנת הזו אבל אני חושש שעדיף לי להתמקד כרגע בחיפוש אהבה כאן..... אבל who knows זה יכול עוד להשתנות כל עוד הם לא מוצאים מישהו. Happy Valentines לכל השוהים בגולה (וגם לאלה השורדים כאן בארץ)

למעלה