Relocation to Boston

Relocation to Boston

הי, הוצע לי לעבור לבוסטון מטעם מקום עבודתי. המשרד יהיה באיזור צפון מערב בוסטון. אני רווק ואגור שם בגפי לכן אני רוצה לחיות ברמה יחסית גבוהה ולא כסטודנט. אני צריך את עזרתכם במספר עניינים: 1. אני מניח ש One bedroom apartment תספיק לי וכן ארצה לגור בבניין ולא בבית פרטי. אני אוהב לצאת ולבלות ולכן אני רוצה לגור שיהיה נוח לצאת ממנו ולבלות. היכן האיזורים המתאימים באמת לאדם בפרופיל שלי? האם שכ"ד של 1600$ מספיק לדירה מפנקת או שאקח בחשבון 2000$ ? האם שכ"ד כולל את כל ההוצאות בבניין או שיש הוצאות נוספות ? תודה אונו

טל ר

New member
תשובות

- נשמע ש-Back Bay או South End הם בשבילך, או לחילופין Cambridge. אולי לאחרים ישנם רעיונות שונים. - אינני יודע לגבי המחירים המדוייקים, אולם $1,600 נשמע אפשרי. - הוצאות בבניין - שכ"ד כולל בד"כ את הוצאות האחזקה השונות ומשונות, אך לא בהכרח כולל חימום, מים חמים וכביסה (במקומות בהם אין מכונות הכביסה ומייבשים בדירות).

אם אתה אומר אפשרי אז

כנראה 1600$ זה נמוך. בתקציב של 2000$ אני יכול לשכור דירה בבניין יחסית חדש, במיקום טוב ? אלו עוד הוצאות אני צריך לקחת בחשבון ?

טל ר

New member
זה מאוד תלוי מהו "מיקום טוב"

אך לדעתי זה אפשרי. הוצאות אפשריות נוספות הקשורות בדיור: - מגורים זמניים עד למציאת דירה. - מתווך (עד שכ"ד חודש). - פיקדון על הדירה (בין חודש לחודשיים שכ"ד). - חשמל + גז. - חימום + מים חמים. - ביטוח תכולת דירה. - כבלים. - אינטרנט. - מוצרי חשמל. - רהיטים. - עוזרת. - חניה.

אינני יודע מהו מיקום טוב בבוסטון

לכן שאלתי. לגבי ההוצאות הנלוות. כמה עולה בממוצע לרהט דירה ? ספה ? ארון לחדר שינה ומיטה ? כלי בית ? מה המחיר לעוזרת ?

טל ר

New member
שאלות

היכן בדיוק תעבוד? מה בדיוק חשוב לך במקום מגורים? לו גרת בגוש דן, היכן היית בוחר לגור (באופן אקוויוולנטי למקום בו אתה רוצה לגור בבוסטון)?

טל ר

New member
למה בדיוק אתה קורא

"צפון מערב בוסטון"? על ה-128 או בבוסטון גופה?

למעלה