Relocation to New-Jersy

pappir

New member
Relocation to New-Jersy

שלום, אני עובר בעוד מספר חודשים לניו-ג'רסי, לתקופה של שנה פלוס. אני עובר מטעם העבודה, יחד עם חברה שלי. (היא לא מטעם העבודה) אשמח לקבל כל מידע בנוגע לדברים שצריך לדעת או לעשות לפני ובזמן המעבר. אם מישהו גר בניו-ג'רסי, אשמח לקבל פרטים על מחירי מחייה, הוצאות שוטפות, אזורי מגורים מועדפים, שכ"ד (ומה הוא כוללל), פרטים על מסים.

תתחיל בשאלות הנפוצות

ואם יהיו לך שאלות יותר ממוקדות יהיה יותר קל לעזור לך. אני מהאיזור, אגב.

pappir

New member
כמה שאלות ממוקדות

אוקיי אני אמור להגיע באזור יוני 1. מה שכר הדירה הממוצע לדירה עם לפחות 2 חדרים וסלון באזור לא יוקרתי 2. כמה מס (ואם יש עוד דברים) צריך לקזז מהברוטו כדי להגיע לנטו 3. מבחינת רכב - האם הכי משתלם לקנות איך שמגיעים! - ואם כן, מה המחיר הממוצע לאיזה ג'יפ קטן מלפחות שנת 2000 4. מה מזג האויר שם רוב השנה - קר או חם 6. האם יש איזה אוניברסיטה (או משהו באותה רמה) שבו אפשר לעשות תואר שני? אם כן, כמה זמן לוקח התואר ומה טווח המחירים לכל התואר

אני חושבת שקודם כל כדאי

שתעשה טיפונת עבודת רקע. ניו ג'רזי די גדולה, אם אתה נמצא באיזור ניו יורק או צפון ניו ג'רזי, אתה ודאי יודע שבניו יורק יש כמה עשרות אוניברסיטאות... לחלק משאלותיך: 1. נע בין 1500 ל-3000 דולר בצפון ניו ג'רזי 2. תלוי בשכר ובמצב האישי, בגדול בסביבות ה-25-30 אחוז 3. נסה את edmunds.com ואת kbb.com בתור התחלה 4. www.weather.com, החורף קר מאוד ומושלג, נמשך בין נובמבר למרץ. הקיץ חם, לח וגשום. 5. יש הרבה, יכול לקחת בין שנתיים לשש תלוי באוניברסיטה ובמקצוע, יכול להיות בין 15 אלף דולר לשנה לחמישים אלף לשנה.

למעלה