REMINDER - and a new pic

Emblem Wearer

New member
REMINDER - and a new pic

here is a sketch taken directly from the all-new cover of ETHER #1. the comic will be on sale in the upcoming comics con, this version of the comic will be a bit different from the one displayed in BEZALEL . btw, ALL the copies that were on display in BEZALEL were STOLEN ! i'm willing to replace these copies with the new version - so please if anyone know anything - I WANT 'EM BACK !

אמיר0

New member
גנבו לך את כל העותקים מהתערוכה?

איזה זונות. דרך-אגב, מתי הקון בדיוק?

Emblem Wearer

New member
ON 18-20 this month

we'll have our own boot, so you can meet the creators. btw - our book is in full color

Emblem Wearer

New member
עוד סקיצה

עוד סקיצה מתוך השער החדש של ETHER (הקומיקס בצבע מלא)

Emblem Wearer

New member
לא התכוונתי להישמע מאיים...

אני משאיר את התפקיד הזה לפטרי... שאגב יהיה נוכח גם בדוכן שלנו בפסטיבל.

Supermans girl

New member
ציור מדהים ../images/Emo45.gif

אהבתי איך שציירת את הגבר. לי בדרך כלל יש בעיה עם ציור הקפלים בבגדים, במיוחד בחולצות, כי קפלים בחולצות לא נראים טוב על גברים שריריים
, אבל הצלחת לשלב את שניהם בצורה ריאלית ביותר. כנ"ל לגבי הרגליים שלו והג'ינס. אהבתי גם את הבעת הפנים שלו ואת המסיכה, אבל מה אלו הדברים המוזרים האלה שיוצאים ממנה?? האפקט של היציאה שלו מהעשן ממש יפה, בחיים לא חשבתי על לצייר את זה ככה. כפות הידיים קצת מוזרות ודורשות שיפור אבל אני מניחה שזו רק הטיוטה ושביציאה לאור של החוברת כבר תיקנתם את זה איכשהו, אני לא זוכרת איך זה נראה בתוצר המוגמר כשראיתי את החוברת בפסטיבל הקומיקס. אני די מצטערת שלא קניתי את החוברת שלכם, אבל אולי זה בגלל שזה די מרתיע שיש כל כך הרבה סגנונות ציור בחוברת אחת לא עבה במיוחד. אם הייתם ממשיכים ב-ליין של סגנון הציור שעל השער זה היה מושך הרבה יותר לדעתי.. כשיש כל כך הרבה סגנונות זה לא מושך לקרוא כי יש הרגשה של מעין אי-רציפות. גם המחיר שלה היה ממש גבוה! 20 שקל לחוברת כחול-לבן?? אני משלמת 12 שקל ומקבלת את באטמן שמצויר ע"י ג'ים לי (הגדול מכולם)! עוד כמה פירגונים: הצללה טובה, אנטומיה טובה.. בכלל, למה אתה מעלה את הציורים שלך לפה אם הם במילא כמעט-מושלמים??

Emblem Wearer

New member
עידכון חשוב לגבי פטרי...

עידכון של הרגע האחרון - פטרי בלנובסקי הידוע לשימצה מגיע מערד הרחוקה וייקח חלק בדוכן של "אמבלם": הוא יחתום על חוברות וימכור עבודות מקוריות ( :קופץ: !!!) בצבע ובעיפרון במחירים שווים ביותר... אעדכן בהמשך באיזה מן ימי הפסטיבל הוא ישתתף... כמו כן, נשמח לראות תיקי עבודות של אנשים שרוצים לקחת חלק ב"אמבלם". תודה שוב, גל

ogmios

New member
אז זה באמת פטרי הזה!

חשבתי שהסגנון נראה לי מוכר... *we aren't worthy*

Emblem Wearer

New member
כן, אבל... (הבהרה)

זהו אכן פטרי "הזה". וכאמור הוא ימכור גם יצירות אורגינליות שלו בדוכן "אמבלם". אבל... לגבי החוברת - החוברת הראשונה צויירה במלואה על ידי. פטרי לקח חלק מרכזי בצביעה של הסיפור הראשון והשער. אני מניח שכבר מהחוברת השנייה תראו סיפורים מצויירים וצבועים ע"י פטרי. וכמובן, על מנת שחוברת שנייה צבעונית ורחבה יותר תצא לאור, נזדקק לתמיכתכם המירבית להצלחת החוברת הראשונה בסדרה... אז ספרו על ETHER לחברים, מכרים ואחים קטנים וגדולים (וגם אחיות).... נשמח לשמור עותק באימייל: [email protected] נ.ב: אם ברצונכם בעותק חתום (על ידי פטרי או על ידי), אנא ציינו זאת.

למעלה