RENT נסגר!!! לאאאאאאאאאאא.... ב1 ליוני.

mimimarques

New member
מה?! =(((

חייבת להיות איפשהו עצומה נגד זה, לא יכול להיות שהרנטהדים יושבים בחיבוק ידיים

RossandRachel

New member
החלטתי ללכת להפגין כשאני שם

אני אצור קשר עם כל מיני פורומים של מעריצים ונפגין זה פשוט לא הגיוני ולא נכון

NorthenONE

New member
הספקתי לראות בברודווי לפני כמה חודשים

עם אנת'וני ראפ ואדם פסקל. אדיר

cookie12

New member
חבר'ה, נסחפתם...

כאילו שזאת הפעם הראשונה! המחזמר עלה כבר כמעט לפני 10 שנים, והספיק כבר להיסגר ולפתוח מחדש כמה וכמה פעמים... זה תהליך נורמלי! ברגע שיש דעיכה במכירות מורידים את ההצגה ואז מעלים אותה שוב עם באזז מחודש וכוכבים חדשים. "גריז" ו"תהילה" למשל עלו וירדו כבר איזה 10 פעמים ב-10 שנים האחרונות בניו יורק ולונדון, וכך גם "רנט". בקיצור - לא לדאוג, זה יחזור.

RossandRachel

New member
עלה לפני 12 שנה, וזה ממש שונה

מה שמייחד את רנט, שמעבר למחזמר זה סיפור חיים, דרך חיים. זו השקפת עולם של בנאדם שמת ממחלה סופנית ונאבק כדי להחדיר את ההשקפה הזו לעולם...

cookie12

New member
אחלה... מה הקשר?

ברודוויי זה ביזנס - תאטרון מסחרי. מספיק ששתי השורות האחרונות לא נמכרות במשך יום או יומיים בשביל שהמפיק יחליט להוריד את ההצגה. מה שלא רווחי - יורד. סיפור החיים והשקפת העולם של המחזמר יחיו לנצח בזכות התהילה שהוא זכה לה, בזכות הסרט שהפיקו בעקבותיו, ובזכות כל שומרי המורשת של ג'ונתן לארסון. דבר אחד בטוח: בשנים הקרובות המחזמר ימשיך להציג ולרדת ושוב לחזור ושוב לרדת בהרבה מקומות ברחבי העולם.

netmaster1

New member
אני חושב שזה חבל

כי רנט מייצג איזה שהיא תקופה של התעוררות במחזות זמר שממשיכה עד היום, וזה דבר סמלי קטן כזה. אני לא אומר שאתה לא צודק לגבי זה שהשיקולים כלכליים, למרות שאני חושב שזאת כן אחת מההצגות שהפכו לאטרקציה בניו יורק, כמו פאנטום, שאנשים מגיעים במיוחד מחו"ל כדי לראות אותה, אז אני באמת עוד לא מבין לגמרי את השיקולים מאחורי זה, ההצגה כבר רצה 13 שנים שזה בהחלט מכובד אבל יש וותיקות ממנה בברודווי היום, כמו שיקגו אם אני לא טועה שמציג כבר די הרבה זמן. עדיין.. חבל..

frosti

New member
ולגבי Revivals

גריז למשל עלה ב72-80, 94-98, ו2007, ולא בא לי לחכות עוד לפחות עשור עד שיעלו שוב את רנט. מה לעשות, אחת ההצגות שתמיד מעודדות אותי, עם אפקט חינוכי מאד חשוב גם, לדעתי. חבל שהמגמה בברודוויי לאחרונה היא להעלות סרטים מהוליווד על הבמה ולא יצירות מקוריות. נתנחם בינתיים בגירסה הדאנס-פופ של רנט בלונדון, שעוד לא יצא לי לראות, אבל שמעתי דברים טובים עליה.

RossandRachel

New member
דברים טובים??

קראתי די הרבה ביקורות וכולן היו על הפנים...אמרו שזה ממש גרוע

frosti

New member
המבקרים גם התייחסו לוויקד כבינוני

וקטלו לגמרי את young frankenstein ממש ממש בלי הצדקה לדעתי.

mimimarques

New member
כל כך מסכימה איתך אבל...

לארסון מת ממפרצת במוח ( aortic aneurysm) ולא מאיידס או כל מחלה סופנית אחרת, למרות שהוא הרבה להתעסק בנושא האיידס בכל המחזות שלו..

למעלה