REPRESENTIN ISRAEL once again

DEC one

New member
REPRESENTIN ISRAEL once again

הכנתי עוד סרטון עם גראפיטי ישראלי (בלי AME או KIZE) אז תראו ותנו תגובות http://www.youtube.com/watch?v=VBWZf0B1rOM

trebleman

New member
למה שישאל?

שישתמש במה שבא לו. אם לא נעים לך אז אל תעלה תמונת לרשת

funckmachine

New member
א...

חבל אתה באמת לא שואלת אחי... לא שיש לי בעיה כאילו פשוט הייתי נותו לך עבודה חדשה יותר ולא הישנה שאעלת לשם.

DEC one

New member
טוב תשימו פה

דברים עדכניים מי שרוצה ואני אשנה את הסרטון כי שמרתי את הפרויקט שלו אז אפשר לשנות הכל

DoubleD

New member
עצוב, גנון, טימטום

תגיד מה שתגיד למרות שהסרטון מפגר ... זה מראה שמה שקורה בישראל.. קורה. מעלה חיוך לדעת שיוצאים מארצנו תמונות כאלה...

DEC one

New member
טוב מה הקטע שלכם!!

סךהכל לקחתי תמונות שרייטרים מכל הארץ העלו וחיברתי אותם לסרטון שאנשים יראו מה יש לנו פה בארץ הקודש ואתם מתחילים לקרוא לי מפגר מה לעזזל נסגר איתכם אנשים!?!?

Esowck01

New member
...

תאמין לי, אף אחד פה לא צריך את העזרה שלך..אנשים שירצו להראות את העבודות שלהם, יראו. לא זכור לי שמישהו ביקש ממך לעשות את ה"פרויקט" הזה שלך. אשכרה גנון...

shazam4

New member
.......

למה אני חושב שזה עצוב ? כי הילד הזה עשה את השטות הזאת בשביל לקבל כבוד על ה"השקעה" שלו... אם מישהו עם קצת ידע ולא איזה טוי שהתחיל אתמול היה עושה תסירטון וקצת ידע בעריכה ובחיבור תמונות עם קשר ולא סתם לשים כמו סלייד שואו את התמונות מהמחשב..אז זה היה בסדר. אבל כמו שזה נראה עכשיו זה ילד קטן שהתלהב ושם מלא תמונות של גראף מהמחשב ביוטיוב .

DEC one

New member
אוקי אוקיי

אדון קינג הקינגים אני לא יודע מי אתה וגם מעניין לי תיזזן מי אתה אבל אם תגיד דברים כאלה על אנשים שאתה לא מכיר יכולים לקרות לך דברים שלא היית רוצה שיקרו זה קודם כל שנית כל אני לא התחלתי אתמול ואתה טועה טעות מרה כשאתה אומר שאני לא מבין כלום אני יודע שDASE זה DASE ו FORTWENTY זה FORTEWNTY ואת הפיסים בסרטוון לא סידרתי לפי הסדר של הרייטרים כי זה לא כיף לראות את אותם רייטרים ברצף גיוון זה המילה כאן שאתה לא מכיר . אז תלמד לא לפתוח תג'ורה שלך סתאם ככה על כל אחד שעושה פה משו בפורום הזה חוץ מלרדת על טויים ולהגיד להם עד כמה הם גרועים. פיס קושים !

DoubleD

New member
מה קשור ../images/Emo163.gif

למה הוא צריך להיות מומחה בעריכה בשביל לבנות סרטון ? כל הקטע זה לקבל את הOK מהאנשים שהיצירות האלה שייכות להם סך הכל, אנחנו ארץ קטנה כולם מכירים את כולם ובסופו של יום זה עדיין לא חוקי. כך שעל כל יצירה או פרט שמעלים יש חובת זהירות ומידת אחריות מסויימת. ופי 2 אם אתה מעלה יצירות שלא שלך.... קאפיש ?
ונא לא לקלל, הודעות בעלות תוכן פוגע ימחקו.

esari

New member
יאלללללה מה נהיה

כולם פה נהיו חבורה של טמבלים לא מהעולם הזה, כולה בן-אדם בא עם כוונה טובה רצה לעשות משהו נחמד כולם ירדתם עליו כאילו עשה רצח עם. סתמו תפה כבר ותמשיכו לעבוד, פירסמתם תעבודות ברשת הוא כולה אסף את מה שגם ככה פתוח לכולם ועשה את זה ברצף עם שיר. תרכזו כבר בדברים שלכם תמשיכו לעבוד ואל תכנסו בכל בן-אדם כאילו אתם איזה חבורה של קינגים מהשורה.

funckmachine

New member
אני לא רואה שום דבר פסול בזה

זה אפילו מחמי שהוא אעלה משהו שלי במובן מסויים.. מה שכן היה צריך לבקש רשור או ליצור קשר עם הרייטרים ולבקש מהם חומר שהם היו רוצים שיראו בסרטון...

למעלה