Requiem For A Dream

Spiritfall

New member
Requiem For A Dream

טוב, אז הוא לא סרט אימה. אבל הוא בהחלט סרט מתח מצוין! מהסרטים האלה שאני רואה ובסוף אומרת "וואו." (אגב, האתר שלהם פשוט יפה) שווה צפיה

סרט מעולה!!!

אחד מהאהובים עלי... לא חושבת שזה סרט מתח...
אולי..מן..דרמה פסיכולוגית? אבל אין, ארונובסקי מלך... הדרך בה הוא מתאר את השיגרה המאוסה בחיינו וההתמכרויות שלנו (יההההה... אני מתה על העיניים...
וגם נורא אהבתי את המקרר..)... אהבתי את הסגנון של הסרט... שווה גם לראות את "PI", שארונובסקי עשה לפני רקוייאם, ב-1998... ואגב, אם כבר סרטי "וואו" ---> "The Usual Suspects" (לא בטוחה איך זה בעברית... אולי "החשוד המיידי"...?
), נראה לי שתאהבי...

Spiritfall

New member
בהחלט סרט טוב.

שלא לציין את הפסקול שפשוט צועק לי "תקני אותי!". אממ.. אני אחפש את הסרט הזה שאמרת, תודה

lestatgirl

New member
גם לך הוא צועק ? וזה סרט מאד חזק

לא מומלץ לבעלי לב חלש וגם לא לראות כשלבד בבית כמוני ולחשוב שאני ראיתי תסרט הזה בגלל המוניטין שלו... בלי כל קשר לא נוגעת בסמים אחריו

Spiritfall

New member
צועק, צורח.

הורדתי חלק קטן של זה (פס קול) והוא פשוט עושה צמרמורת.

kfir number 1

New member
רקוויאם לחלום ספוילר ללוליפופ!

אז לבקשת לוליפופ ואני מקווה שאני לא הורס את הסרט לאנשים עם הספוילר "רקוויאם" מספר את סיפורה של שרה (אלן בורשטיין) שמכורה לטלוויזיה בנה הארי וחברו האפרואמריקאי מכורים לסמים, חברתו (גניפר קונלי) מכורה אף היא. שרה צופה בתוכניתה ומקבלת טלפון שמזמין אותה לתוכנית היא מתחילה להתמכר לכדורי הרזיה לימים התגלה שזה סמים (בנה יגלה זאת ויגער בה אך היא תמשיך בשלה) הסרט מהיר מעניין חשוב כואב שמציג משפחה שלכאורה הכול טוב אצלה אך בפנים רקוב וקטוע את הבן הארי מגלם גראד ליטו (ששיחק בסידרת נעורים קצרה עם קלייר דאנס) והיה חבר של קמרון דיאז בעבר.

D i l D o

New member
אתה פשוט לא קולט נכון?!

אם מישהו שאל על מה הסרט סימן שהוא לא ראה את הסרט, אז למה שהוא יכנס להודעה שכתבת שיש בה ספוילר?! גאד!

kfir number 1

New member
על הספוילר

לא אני לא קולט אני סתום! היא ביקשה לדעת מה מסופר אז סיפרתי לה אין לי בעיה לספר תקצירים על סרטים

cj20

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מיי גאד!! הטמטום!

D i l D o

New member
סרט על התמכרויות, בכלליות מאוד

ועל החברה האמריקאית. השם שלו פשוט מצמרר אחרי שרואים את הסרט (רקוויאם=תפילת אשכבה). בקיצור, תראי. דחוף.

kfir number 1

New member
"רקוויאם לחלום"

לוליפופ אני חושב שאת צריכה להודות לי אחרי הכול תיארתי לך מה קורה בסרט ואגב הסרט לא קשור לזאנר האימה או מתח הוא פשוט סרט טוב נקודה

חסך בצומי?

מן הסתם היא לא קראה את ההודעה שלך מאחר והיא כללה ספויילר והיא את הסרט לא ראתה... מאחר ודילדו מתחשב גם באחרים ולא רק מנסה להראות עד כמה הוא חכם ומבין וגבר, הוא ישב וחשב ועלה על הרעיון המבריק של כתיבת תקציר שלא כולל ספויילר! (!oh, the humanity) מה שרק הוכיח עד כמה הוא חכם ומבין וגבר... מפני שהיא קראה את ההודעה שלו היא מודה לו... דיל וויט' איט...

kfir number 1

New member
../images/Emo6.gif

מגבת שאני יתמודד עם זה? מה יש לי להתמודד? כל אחד ועבודתו. מה נסגר איתך אחותי? אני כתבתי כי רציתי לעזור והוא "גבר" חחחחחחח אל תצחקי אותי תעשי לי טובה

אווו, כפירוש...

אני שמחה שאני משעשעשת אותך... סתם מתוך סקרנות - בן כמה אתה?

למעלה