reschedule לא יסתדר לי השבוע עם המפגש אצלנו במשרד. אפשר ב-15/8, מתאים?
I Ice Age New member 28/10/07 #1 reschedule לא יסתדר לי השבוע עם המפגש אצלנו במשרד. אפשר ב-15/8, מתאים?
G Gilliana New member 29/10/07 #2 15/8??? ואתה בטח לא חושב על עוד 10 חודשים, כך שתרשה לי להניח שהתכוונת ל-15 בנובמבר?
J Julia307 New member 29/10/07 #5 מבחינתי תאריך שיוצא על השביתה די טוב. לגבי 15.11 אני עוד לא יודעת עשוי להווצר עומס באונ' אחרי השביתה.
מבחינתי תאריך שיוצא על השביתה די טוב. לגבי 15.11 אני עוד לא יודעת עשוי להווצר עומס באונ' אחרי השביתה.
G Gilliana New member 29/10/07 #6 בעיקרון נראה לי בסדר רק צריך להחליט על השעה ולקחת בחשבון שלא כולם ממונעים כך שצריך יהיה להתקפל לכל המאוחר בעשר בלילה.
בעיקרון נראה לי בסדר רק צריך להחליט על השעה ולקחת בחשבון שלא כולם ממונעים כך שצריך יהיה להתקפל לכל המאוחר בעשר בלילה.
1 1Shir New member 31/10/07 #7 איך להתקפל בעשר כשאני מסיימת לעבוד בשבע../images/Emo122.gif אבל אל תתכננו לפי הזמנים הלא-קשורים שלי...
איך להתקפל בעשר כשאני מסיימת לעבוד בשבע../images/Emo122.gif אבל אל תתכננו לפי הזמנים הלא-קשורים שלי...
I Ice Age New member 31/10/07 #8 גמני חושב ש-10 זה מוקדם מדי לדעתי עדיף תשע אל תוך הלילה כדי להספיק לראות כמה פרקים.
G Gilliana New member 31/10/07 #9 אל תוך הלילה זה אומר עד למחרת בבוקר ולאנשים שעבדו כל היום, להשאר ערים כל הלילה ועוד להשאר מרוכזים בצפיה - נראה לי קצת לא מעשי. זה לא שאפשר להפסיק מתי שמתחשק ולתפוס תנומה.
אל תוך הלילה זה אומר עד למחרת בבוקר ולאנשים שעבדו כל היום, להשאר ערים כל הלילה ועוד להשאר מרוכזים בצפיה - נראה לי קצת לא מעשי. זה לא שאפשר להפסיק מתי שמתחשק ולתפוס תנומה.