Resident Evil

Spiritfall

New member
Resident Evil

אתמול ראיתי את הסרט Resident Evil... ציון שלי: נחמד + אני חייבת לציין שהזהירו אותי שבסרט יש חלקים דוחים ושהוא מפחיד. קודם כל הוא לא מפחיד, וכן, היו בו חלקים דוחים. אבל דווקא אהבתי את החלק שהרשת ליזר הזאת חתכתה את הכושי לקוביות... חחח זה הזכיר לי את ההתחלה של The Cube עם הרשת... עזבו, סתם בא לי להעביר ביקורת על הסרט. אגב, - השחקנית הראשית ממש טובה

i love usa

New member
אתם לא מבינים

היה לי אותו על המחשב אח שלי הורד צרבתי אותו ולא ראיתי איזה ביאוס עכשיו אני לא מוצאת את הדיסק שהוא נמצא עליו אני יעשה סריקה שוב

וואייייי היה לי את הסרט הזה במחשב

ומחקתי אותו =\ סרט ענק !! נורא אהבתי אותו ! לא יכולה לחכות כבר לסרט השני

Spiritfall

New member
יש שני?

זה לא נגמר, שהיא היחידה בעולם ששרדה?? איך זה כבר יכול להמשיך?

xander55

New member
זה לא בטוח../images/Emo58.gifהאויב שבפנים

פשוט רואים אותה יוצאת כשהיא לבד, מזכיר מאוד את 28 יום אחרי, זה לא אומר כלום... אני מת לראות כבר את השני, ראיתי טריילר וזה נראה מדהים.

D i l D o

New member
אני יכל להגיד בביטחטון מלא שהטריילר

של האויב שבפנים:אפוקליפסיה הוא הטריילר הכי מוזר שראיתי אי פעם! לא נותן שום מידע על הסרט (שזה דבר טוב לדעתי) והוא בכלל נראה כמו פרסומת עד הסוף - באמת מוזר וטוב!

DoctorSatan

New member
|ספויהיא ממש לא היחידה ששרדה בעולם!

הסרט הראשון היה רק המבוא שמתאר את האירועים שגרמו למשחק מחשב. עכשיו ברזידנט איוול אפוקליפס העלילה תהיה קרובה יותר למשחק כאשר היא תסתובב ברחובות העיר רקון סיטי ותחפש ניצולים ששרדו את הוירוס שהשתחרר. זה הולך להיות סרט גדול ולא רק בגלל נמסיס, הזומבי מהמשחק, אלא גם בגלל תוספת השחקנים לעלילה. הסרט הזה יהיה ממש טוב!

למעלה