Resolution Center של PayPal - בדיחה עצובה...

galavr

New member
Resolution Center של PayPal - בדיחה עצובה...

קניתי שישה ג'ינסים וארבע חולצות שני ג'ינסים היו חיקויים עלובים (על ג'ינס של ליוייס היה כפתור של חברה אחרת...) לאחד היו חסרים תפרים בכיס האחורי וכל השאר - קטנים ממה שהזמנתי במידה או שתיים קיבלתי גם שני דגמים שלא הזמנתי, אבל לא הייתי מקטר אם הם היו עולים עליי... דיברתי עם הספק. ביקשתי את הכסף חזרה. הוא סירב לשלם את הכל, רק 120 דולר מתוך סך הכל 231 דולר ערך העיסקה (שעלתה לי 131 דולר יותר, תודות לפקיד המכס הארור) פתחתי Dispute ל PayPal והיום התבשרתי שאני לא אקבל ולו אגורה שחוקה אחת חזרה, כי החברה לא מתעסקת בטיב המוצרים, כי אם בטיב המשלוח.... (???!?!) עדיף היה לי כבר לקבל את ה120 דולר ולסתום את הפה

roeeya

New member
א. מה אתה רוצה ממני?

ב. בגלל זה הוא הציע לך 120$, שלפי הסיפור שלך אני זוכר שזאת עלות המוצר. את ה 131$ מכס הוא לא צריך להחזיר לך כי הוא לא גבה. ג. בזכותך אני עכשיו מוסיף לכל המכירות שלי שאני לא אחראי למכס
תודה!

galavr

New member
א. שום דבר. איפה כתבתי שאני רוצה ממך משהו?../images/Emo13.gif

ב. העלות הייתה 231 דולר. המיסים היו עוד 131. את המיסים לא דרשתי חזרה. את ה231 - כן. לדעתי בצדק. ג. בכיף...

jrcjrc

New member
אולי התלונה לא היתה נכונה

היית צריך להתלונן עלITEM NOT AS DESCRIVE ולא על זה שלא קיבלת אני קיבלתי ככה פעם זיכוי ( על סכום יותר נמוך)

jrcjrc

New member
אז הם סתם חארות

כי אתה אמור לקבל את הכסף בחזרה כמו בחברת כרטיסי אשראי שאתה מתלונן על מוצר פגום

roeeya

New member
צריך לחדד את הנק' הזאת

יש שתי הגדרות: מוצר פגום - כלומר מוצר שלא ניתן לשימוש כמו מחשב בלי לוח אם או ספק = כאן חברת האשראי תתערב לטובתך מוצר לא כפי שתואר - הגיעה ספת עור ורודה בבמקום ספת עור שחורה שהזמנת = כאן לחברת האשראי אסור להתערב. זה לא אשמתן אלא חוקים מטומטמים בארץ. לגבי עסקאות בחו"ל זה לא תמיד יהיה תקף לכן תמיד צריך להתעקש וכדאי לנסות את פייפל קודם כי הם חבקרה אמריקאית.

roeeya

New member
עבדתי לפני כמה שנים בחברת אשראי

אז אני מכיר את כל הנושא מצויין

astrid geile

New member
התשובה שכתבת, איננה נכונה.

התשובה שכתבת, איננה נכונה ועדיף שישאל בפורום חוק ומשפט.

roeeya

New member
צודק. הכי טוב להתייעץ עם אנשי מקצוע

במקום עם אנשים בפורום. בכל הנושאים.

Krispy Kreme

New member
האם גם המכס יותר קפדן כלפי החברות האלו?

אני מניח שהחבילות באות עם כיתוב ולוגו של החברה...

למעלה