Resultz- תכשיר נגד כינים- מעולה

Resultz- תכשיר נגד כינים- מעולה ../images/Emo70.gif

אז ככה, בתי בת ה- 15 (עוד מעט) חזרה הביתה עם ווילדע חאייס על הראש. לאחר אינספור נסיונות הגענו לתכשיר "ריזאלטס" ששיחק אותה ביג טיים על ראש הילדה. אז מה טוב בו כל כך ? הוא לא מכיל חומרים כימיים הוא נטול צבע וריח הוא בטוח לשימוש לנשים הרות אין הגבלה במספר הפעמים לשימוש חוזר הוא בעל מרקם סיליקוני כך שמקל על הסירוק הוא מכיל מסרק סמיך להוצאת הכינים והביצים משך כל הטיפול הוא 10 דקות המרכיב העדין של החומר אינו צורב בקרקפת. מחיר מומלץ לצרכן: 89.90 ₪ למארז של 100 מ"ל ניתן להשיג בכל רשתות הפארם ובבתי המרקחת הפרטיים ברחבי הארץ. עדי שלי אהבה ואם זה כך- זה טוב לאללה בעיני ! קיצור- מומלץ !

מצטרפת להמלצה אבל עם הערה אחת קלה

לא הספיק לחפוף את הראש פעם אחת כדי להוריד את תחושת השומניות של החומר. היה צורך לחפוף לפחות 3 פעמים.

אבל גם צריך למנוע הידבקות חוזרת, ההשמדה

יעילה עד.... יש לי המלצה לחומר מונע. אפשר לכתוב פה? אצלינו זה עובד כבר 5 שנים.

מומלץ לכתוב המלצות../images/Emo13.gif

אני חייבת להגיד שהפתרון שלי זה סירוק סירוק סירוק ורק אם אני מוצאת חיות אני מפעילה את התותחים.

פיור אויל של כימט. כשהראש נקי מכל הכינים

והבצים - ריסוס אחד מאחורי כל אוזן. אחרי שסבלנו שנתיים מכינים באופן קבוע, המליצו לי על זה ומאז - אין לנו שום זכר לכינים.

גילור

New member
משתמשת בו על בסיס קבוע. אחרי כמה מכות כינים

שלא מהעולם הזה. על הילד זה עובד נפלא. על הילדה - ממש לא
לא ברור לי למה...

גילור

New member
יש לך מזל שיש להם שיער קצר. יש לך מושג

מה זה לסרק ראש במסרק כינים מלא תלתלים ארוכים ושופעים? וואי וואי וואי! כל פעם אני מרחמת עליה מחדש

kdr

New member
יש לי מזל

או בעצם יש לי שיער שמן, כנראה הכינים לא הלכו לבית ספר והן עדיין חושבות ששמן זה לא טוב וטוב שכך. הבת שלי דווקא היתה אהובה עליהן עד המליצו לנו על שמן רוזמרין. כמה טיפות והכינים קיבלו החלטה על נטישה המונית. אפילו לא היה צריך לכבס במיוחד את המצעים, הן פשוט "תפסו ראש" אחר.

וכדי לשמור על ראש נקי -המלצה../images/Emo140.gif

למצוא שיח רוזמרין, בירושליים מצאתי לצד הכביש והרבה בתים פרטיים , או לקנות רוזמרין בחנות, להרתיח במים, ולשטוף את הראש, מרחיק כינים נגד הדבקה. וגם לא עולה..... זה עובד, מנסיון עם הבנות שהיו קטנות... לילה טוב אריאלה

למעלה