RESURRECCION

maozeitan

New member
RESURRECCION

ראיתם איך בעזרת שיטות ההפעלה שלי נדחתה ההלוויה לפורום?

maozeitan

New member
תשמע על האמת צריך להודות

היא עכשיו בארגנטינה עושה חיים ואתה בגיהנום שנקרא הטכניון. וכל השאר זה באמת בטל בשישים והבל הבלים.

סליחה. אני חשבתי שהתכוונת ברצינות לזה

שהפורום חזר לחיים לאחר ההודעה שפתח שיר (שבישר על סופו). מאז, נפתחו דיונים מעניינים, כמו האלפחורס, הדגל התכלת-לבן בתוספת השמש , האוכל של אבות אבותינו, מתכונים ארגנטינאים, אנשים שחזרו מטיול והתחילו לספר חוויות ועוד. לפי מה שאני זוכרת, בפורום הזה (משום מה אינני מחבבת במיוחד את השכן) אתה רק ביקרת את הספרדית והעברית של הבחור שחזר מארגנטינה (סליחה, לא זוכרת את שמו) וירדת עליו בכל מיני כנויים. על מה אתה מתגאה בדיוק הפעם? על זה שחזרו הקללות?

כרוני

New member
יש לו קריאה סלקטיבית

אם זה לא תיקונים או קללות הוא לא רואה את זה.....

marcenav

New member
את חושבת שאני אחראית על כל וויכוחים

את טועה ובגדול גברת . אני הייתי מתכתב פה ומשאירה הודעות על נושאים שונים שקשור על ארגנטינה , אולי לא הרבה אבל מראה תמונות מרגעי שמחה הפרטי שלי תאמיני לי יש לי הרבה להגיד מאשר על כדורגל ולהזכיר איך ירדתי עליה(נכון הכרוני). את בכלל יודעת איך זה התחיל כל הבלאגן הזה אז אני יגיד לך הכרוני ומעוז היו מתווכחים על אותן שטויות כל שני וחמישי ואני כתבי להם שיפסיקו כי זה מבאעס להכנס ולראות כל מה שהם כותבים אנשים פה נכסים שואלים , מספרים על נושא מיוחד שקשור אליהם ולפורום בכלל וממליצים. אבל הכרוני לא יודע לקבל הערות ומעוז יודע יותר טוב מימני ואומרים ש"הערה בונה" אבל הכל יצאה הפוך הכרוני כתב שיש לי הזיות בלה בלה אני לא זוכרת זה קרה לפני שלוש חודשים לפחות אנשים נורמלים שוחכים כי זה לא חשוב ולא מעניין כל כך אבל יש משהוא שמזכיר כי אין לו מה לעשות פה כמעט ...כדי להגן על עצמו הוא חוזר על כמה דברים לא רלוונטים וזהו עשה את שלו ומחכה "לקבל פרס" טוב אני עזבתי כי הבנתי שאין עם מי לדבר אז תשקלי בדבריך ויד על הלבותכתבי פה שמקובל אצלך שמחפשים ויכוחים ואני לא מהם כי אם ניראה לך כניראה את לא יודעת הזה הגיון או לא הבנת וחס וחלילה לא בא לפגוע באך. ביי

maozeitan

New member
אחותי את דפ"רית סלעים מזה השגיאות האלה???

תאמיני לי אחרי שקראתי מה שכתבת פה כנראה שהנחליאלי לא יבוא בכלל !

כרוני

New member
אני אמרתי לך לקחת את הכדורים ולשבת בשקט

מה שמסתבר כנכון עם כל הודעה נוספת שאת כותבת. מה שאני לא מבין, זה את שני המנהלים שלנו שמשכילים לתת לך את הבמה. אבל אל תדאגי.....גלגל מסתובב...

maozeitan

New member
כרוני אתה לא מבין משהו

בשבילה זה לא משנה שהגלגל מסתובב או לא העיקר זה שהיא נשארת עליו (אפילו אם היא למטה) וכל עוד היא על הגלגל אתה ויואל תמשיכו לתת לה את מלא תשומת הלב.

למעלה