review מההופעה בלונדון
By Cristina Boyton CBBC Newsround Online at Wembley Arena נחש קוברה ענק התרומם דרך הקרח היבש ושאקירה הופיעה מתוכו לקול העידודים והקריאות המחרישות אוזניים של הקהל, וברגע שהיא צעדה על פני הבמה, הקהל לא יכל לשבת, מוכן לשמוע את סגנון המוסיקה המיוחד של הכוכבת הקולומביאנית. (זאת החתימה שלי, היא לקוחה מהכתבה הזאת
) אתם תתעו אם תראו את שאקירה בתור נסיכת פופ או דיווה לטינית - היא עושה לאורך כל הדרך מוסיקת רוק. רקדה ריקודי בטן, שרה שירים בספרדית ואנגלית, ניגנה על הגיטרה, על המפוחית וגם תופפה על מערכת תופים במשך כל ההופעה האנרגטית הזו. אבל שאקירה נראתה יותר בנוח רצה לאורך הבמה יחפה או מראה את כישוריה המהימים בריקודי הבטן. אבל היו גם רגעים יותר שקטים. Underneath Your Clothes, השיר שהיא טענה שהוא היה שלה "אבל עכשיו הוא שלכם", נראה להיות נכון כשכל אחד בקהל התנדנד לצדדים ושר אותו לבד, כשדגלים של קולומביה התנופפו באויר. היה גם את הצד הרציני של הערב. שאקירה נהייתה פוליטית, היא דיברה על שלום עולמי ועל אהבה, ולשיר אחד הנגנים שמו מסיכות של מנהיגי העולם. בטריקת פתע, השיר Objection התנגן בשיאו - להבות ופיצוצים מילאו את הבמה תוך כדי ה"לילה טוב !!! " של שאקירה. אבל זה לא היה הסוף - היה חסר שיר אחד - וכששאקירה חזרה לבמה היא שרה את השיר הכי מצליח שלה Whenever, Wherever . כולנו עזרנו לה עם הליווי שלנו, ושאקירה לקחה מבט אחרון בקהל המעריצים שצרח בלי סוף. שלג !!!! אפילו פיצוצים יותר גדולים מקודם נשמעו ואת כולם כיסו אלפי חתיכות נייר קטנות - זה נראה כאילו ירד שלג ב Wembley Arena ! (המקום שבו הייתה ההופעה). ואז היא גמרה את ההופעה נעלמת לתוך ענן של עשן... משאירה את כולנו מחושמלים מהופעה מדהימה של הזמרת המצליחה. נטליה, בת 15 מקולומביה, סיכמה את הערב - "לא משנה כמה עייף היית, תמיד רצית להישאר על הרגליים, היא הייתה כזאת מדהימה ! זאת אחת ההופעות הכי טובות שראיתי בחיים שלי."
שאקירה שלנו גדולה !
By Cristina Boyton CBBC Newsround Online at Wembley Arena נחש קוברה ענק התרומם דרך הקרח היבש ושאקירה הופיעה מתוכו לקול העידודים והקריאות המחרישות אוזניים של הקהל, וברגע שהיא צעדה על פני הבמה, הקהל לא יכל לשבת, מוכן לשמוע את סגנון המוסיקה המיוחד של הכוכבת הקולומביאנית. (זאת החתימה שלי, היא לקוחה מהכתבה הזאת