..
קודם כל תודה.. אני באמת עובד על להוסיף עוד מלודיה עם הגיטרה,אין לי אבל זמן לעבוד עלזה.. בנוגע לתכלס עצמו של הסאונד,אני די אוהב את הסאונד הזה,דיי טרבלי,בס לא שמן יותר מדי,אגב הוא מידי.. מסכים איתך לגבי העומס הטונלי פה ושם. הפלנג'ר אני די אוהב את הבלאגן שהוא עושה .. לגבי שארהדברים,אני לא מתעסק בסאונד עצמו יותר מדי,רק לעתים רחוקות(למרות שכשהייתי בצבא רציתי מאוד ללמוד סאונד,כרגע ירדתי מזה). גם אין לי יותר מדי כלים לעריכה,תוכנות כבדות(לדוגמא כמו הקיובייס אסאקס,לא רצות לי על המחשב,והכרטיס קול שלי לא תומך יודע מה גם(כרטיס קול און בורד). הדבר היחידי שהוקלט בתכלס לייב,זאת הגיטרה,שאחרי זה עברה סימפול אצל חבר ופיצצנו אותה בעוד אפקטים בנוסף לזה שיש לי מהמולטי של הגיטרה,מה גם שהמדמה מגברים של המולטי לא איי איי איי(המולטי ישן חושילינ),ואין לי פרה אמפ. ולדברי סיכום,את הנגינה שלי על גיטרה התחלתי בכלל ברקע של מטאל,כל הקטע שאני עושה דאב ורגאי מיוזיק,מבחינתי דיי ניסויי,כלומר כל פעם שאני מקליט משהו חדש,שזה יוצא פעם בכמה שבועות,אני בודק לאן אני עוד יכול להתקדם,הטיון הזה היה הטיון המוצלח ביותר מאז שהתחלתי עם זה,בעיקר מבחינת סאונד. עד שאנלא יארגן הרכב רציני של נגנים,שאני מקווה שזה יהיה בחודשים הקרובים,אני יוציא את המקסימום מהחומר שאני מלחין ומנגן,שזה לא הרבה,אבל אני אוהב את זה. בכל מקרה אחי,תודה על ההערות וההארות,אני ינסה ליישם להבא את מה שאני יכול,בדיוק בגלל תגובות כאלה אני רוצה להעלות כמה שיותר דברים שלי,ולא רק תגובות "יוו הטיון הזה בנננזונההה".