RHCP is Canceld!

liranf

New member
RHCP is Canceld!

חברה חברה חברה!!! אפילו שזאת הודעה ישנה , (כולה שלושה - ארבעה ימים)ואפילו שצילי פפרז הם Fאנק ולא Pאנק רוק אבל לא צויין פה על זה שההופעה בוטלה , בהחלט זה לא היה מפתיע אבל די דופק, לדעתי טוב שהם לא באו , המצב על הפנים לא כדאי לקחת סיכון.

voodoo

New member
נכון

המצב באמת לא מאפשר לעשות הופעה בסדר גודל כזה ... אבל ההפסד היחידי הוא הכסף שאותו שילמו אותם אנשים לכרטיס ( הם לא מקבלים את כספם חזרה אני חושב
) הרד הוט כבר לא שווים כמו פעם, אני לא קניתי כרטיס או תכננתי לקנות אחד אז ההודעה לא עשתה לי כלום
-=voodoo=-

OPERATi0N_iVY

New member
למי אכפת?

רק השבוע הייתה עליהם כתבה בעיתון (כמה שהם נחמדים שהם באים לארץ בלה בלה בלה) ויומיים אחרי זה הם מבטלים...טוב זה מה שהיה אמור לקרות... מי שומע רד הוט בכלל? סתם להקת אפסים...

~chelsy boy~

New member
אפסים הם לא..

בדרך כלל אני לא מתערב אני פשוט מעיין בפורום כדי ליספוג מידע על אופספרינג להקה שאני אוהב אבל לא מכיר יותר מסמאש אמריקאנה וקספירטיז אוף וואן... אבל לא משנה בקשר לפפרז.. מי אמר שהם אפסים וקורא לעצמו אוהב פאנק רוק? נכון הרבה אומרים שקליפרוניקיישן סאקס אבל אני רק חושב שהוא פשוט יותר חלש מהאחרים. מישהו שמע את בלאד שוגר סקס מאג´יק? איזו שאלה.. כל אוהב של הפפרז.. מי שוקרא להם אפסים ואוהב את הסגנון שלהם שמע? אני לא חושב אחרת הוא היה חושב פעמיים לפני שהיה קורא להם אפסים. מישהו שמע את הדיסק שלושת הדיסקים שהילל (הגיטריסט הראשון והישראלי של הפפרז) משתתף בהם? את מוד´רז מילק שמעתם? את וואן הוט מינט? זה גם נחשב לאלבום חלש אבל לדעתי הוא לא פחות טוב מthe uplift mofo party plan אפילו שמדובר בגישה שונה. מי שאוהב פאנק ורוק ואת כל הסגנונות שהם משלבים ושמע את כל האלבומים חייב לאהוב את הסאונד היחודי של הפפרז ואם לא.. אז... חבל על הבנדם.. סתם, תשמע מה שבא לך אבל להגיד על להקה כזו שהם אפסים? זה לא בדיוק הכי נכון... אם אתה אוהב את הסגנונות שהם משלבים אין סיבה לא לאהוב או לחוש אהדה מסויימת לסאונד המיוחד של הצ´ילי פפרז. תחשוב..

למעלה