RHCP Vs. Gn'R

SubwayToVenus

New member
RHCP Vs. Gn'R

שתי הלהקות ענקיות אבל מה לעשות הפפרז תמיד יהיו מספר 1 אצלי... כמו שאתם יודעים (או שלא) תמיד הייתה יריבות בין שתי הלהקות ואני לא מדברת מבחינת הצלחה בשוק המוזיקה. היום היה ב-VH1 דירוג של עשר בלדות הרוק הטובות ביותר גאנס היו מקום 4 עם Patience והפפרז היו מקום 3 עם Under the Bridge וזה רק מראה שהפפרז לוקחים על גאנס למרות שכמו שכבר אמרתי שתיהן להקות ענקיות!!

DAN1EL

New member
בטח איזה קיטש של בון ג'ובי

או אולי I don't want to miss a thing של אירוסמית'...

lollapalooza

New member
נחמד

אני אישית לא מתה על גאנז בכלל. גם עם נירוונה הם היו בכאסח לא קטן, אגב.

Vdrums

New member
לדעתי זה שטויות. מוזיקה

זה משהו אישי לגבי כל אחד. התחרויות האלה הן טפשיות לחלוטין, זה שיש 10%יותר שהצביעו ללהקה מסויימת לא בהכרח אומר שהיא יותר טובה, זה פשוט שיותר אנשים נמשכים לסיגנון שלה ולסאונד שלה. הרבה אנשים מצביעים בארץ ברגליים לשרית חדד נו אז? ובכלל רד הוט וגאנז לא עושים את אותו סיגנון אז אין מקום להשוות בכלל.

On drugs

New member
אממממממממממממממ

שאלה מעניינת לרד הוט לא היה כזאת יריבות גדולה עם נירוונה כי אנטוני וקורט קןבין היו חברים והרד הוט אפילו עשו את שיר של נירוונה עם קורט קובין בהופעה. לגבי גאנס אף פעם לא שמעתי שיש בניהם יריבות אולי רק במחירות.

SubwayToVenus

New member
לגבי גאנס

הייתה יריבות הם הלכו כמה פעמים מכות מאחורי הקלעים בטקסים של MTV

גיל מ

New member
לגבי גאנז ורד הוט...

לא ידוע לי שהם הלכו מכות מאוחרי הקלעים בטקס MTV ידוע לי שאקסל רצה להרביץ לקורט או בכלל לנירוונה או שהצליחו לעצור אותו או שלא רק ידוע לי שבין גאנז לנירוונה לא הייתה אהבה ממש גדולה... ולגבי השאלה מי יותר טובה - זה תלוי בסגנון המוזיקה שאוהבים אני אוהב יותר את גאנז אבל כמובן שאני מאוד אוהב את רד הוט פשוט זה עניין של טעם

lollapalooza

New member
התכוונתי

שגאנז היו בכאסח עם נירוונה. (וכשאני כותבת את זה, אני שומעת בראש את דייב גרוהל צועק "היי אקסל, היי אקסל
")

swan k

New member
אקסל לא הסתדר עם אף אחד..

גם עם הלהקה של עצמו הוא לא הסתדר...... הוא היה איש עצבני. אין לי מושג למה אני כותבת בלשון עבר... אם כבר מדברים על דברים כאלו לנירוונה היו גם בעיות עם האופספרינג זהו. חחחחחחחחחחחחחח

MOMMYs

New member
אם כבר מדברים על נירוונה

ידעתם שהאלבום הראשון שלהם יצא מקום 2 במצעד האלבומים בVH1? אם כבר מדברים על מצעד האלבומים למה הפפרז לא היו שם והם מועמדים עם BSSM לאחד האלבומים הטובים של שנות ה-90??

גיל מ

New member
BTW

אתמול בחצות היה את התכנית על BSSM בVH1 וזה פעם ראשונה שידעתי שצ'אד לא רצה להישאר בבית שם בקליפורניה כי הוא חשב שבאמבטיה שלו יש רוחות.... חחחחחח נורא מצחיק הצ'אד הזה...

למעלה