Richard Hughes בשבילכם

בסטיאן

New member
Richard Hughes בשבילכם ../images/Emo140.gif

|אהמ| נלקח מויקיפדיה, אבל לפחות מגיע לי קרדיט על היוזמה |אהמ| אולי אני לא אחדש שום דבר לרבים מכם (בטח שלא לגיתית או לשרי
) אבל החלטתי שאולי כדאי לערוך לכולם היכרות רשמית, עם המתופף הביישן, השנון, והצנוע של קין, שאין מספיק מילים באיזשהי שפה בעולם כדי לתאר את האהבה הרבה שאנו רוכשים לו- Richard Hughes יאללה מתחילילים:
שמו המלא הוא Richard David Hughes
הוא נולד ב-8 בספטמבר 1975 בעיירה גרייבסנד, מחוז קנט.
ריצ'ארד למד בבית הספר לבנים בלבד Tonbridge School, ביחד עם טים, טום ודומיניק (גיטריסט הלהקה לשעבר)
לאחר מכן הצטרף University College London והוציא תואר בגיאוגרפיה.
הוא עבד כמזכיר ב BBC כדי לפרנס את עצמו, בעוד הוא וחבריו להרכב ממשיכים לחלום על חוזה הקלטות.
כמו כן, הוא עבד תקופה מסויימת כמורה מחליף.
השיר הקיני האהוב עליו הוא בנד אנד ברייק
השיר Put It Behind You נכתב עליו אחרי שהוא וחברה שלו נפרדו.
הוא צמחוני
העוגיה האהובה עליו היא עוגיית הובנוב (HobNob)
הוא אוהד של קבוצת הכדורגל לסטר
הוא עיוור צבעים חלקית. ציטוטים נבחרים:
...Anyway, I'm the drummer in Keane, why would anyone give a shit לאחר שנשאל על חייו הפרטיים.
To be fair to Tim, he had to work quite hard to persuade Dominic and I to let Tom join the band. I mean the idea of giving someone who's already the loudest person you know a microphone was not something that I was particularly keen on.
Is that supposed to be on fire? כשהתבונן בצמיג האחורי באוטובוס של הלהקה...

../images/Emo99.gif וואו! כל הכבוד רועי!!!

וגם- מי לא רוצה שריצ'רד יהיה המורה שלו???? הוא נראה מדהים עם ילדים

justin9

New member
תודה רבה../images/Emo70.gif חידשת לי המון SHAME ON ME

אהבתי את כל הפרטים האלה. באמת היה זכור לי שריצ'ארד דווקא בחור מצחיק כי בטקס פרסי המוזיקה 2006 של MTV אירופה כשהם הופיעו עם IIAW, ראיינו אותם על "השטיח האדום" וריצ' אמר איזה משו כל כך מצחיק.. נקרעתי איזה כמה דק'
אוףףף אני לא זוכרת מה זה היה בדיוק.. משו עם CUP OF TEA מעניין לדעת שהשיר Put It Behind You נכתב עליו אחרי שהוא וחברה שלו נפרדו. ומעניין אם זה באמת עזר לו לשכוח ממנה. אז רגע זה אומר שעכשיו הוא פנוי? ומוכן למערכת יחסים חדשה עם מישהי שקטנה ממנו ב-12 שנים?
כי עצם זה שהוא היה מורה הופך אותו למאוד שקסי בעיניי
Anyway, I'm the drummer in Keane, why would anyone give a shit זה גורם לי להרגיש כל כך רע שאני לא מתעניינת בו כל כך לעומת ההתעניינות הגדולה שלי בטום
giving someone who's already the loudest person you know a microphone
טום הוא loudest

חח רואים שלא ראית את הDVD של קין...

פעם באה שיש מפגש נעשה את זה באיזה בית ונצפה בDVD ביחד! שתביאי את הDVD הנייד שלך
אוף ועד אז בטח כבר יהיה את הDVD החדש שאני לא אהיה בו... כי ההופעה בשבת

למעלה