ride bicicle

greg27

New member
ride bicicle

hi , my name is greg , i'm from france. i brought my mountain bike with me . i will be enjoy to ride bicicle with people in the nature, i don't have a car and it can be nice if i can join bikers for a trip in the mountain. i'm free for riding during all the days of the week i stay in tel aviv. (i speak only english and french) toda

שלח לחמך על פני...

שאנטי, איזיריידרס ואחרים. תמיד נחמד לארח אורחים מחו"ל, ולפעמים גם זוכים לארוח בחזרה. ולפעמים לא.

לכל דבר יש פעם ראשונה ויקטור...

מי יתן ויום אחד ידברו פה גרוזינית, פרסית ואפילו אנגלית...
ובנתיים.. מה קורה עם איזה טיול טוב ומספק?

אצלי בבית מדברים עכשיו יוונית

מקווה שיסתדרו עם האוכל הפולני במקרר. בבוקר ראיתי שיש רק מרק עוף עם לוקשס, אז טסתי למכולת להביא כמה פרודוקטים יותר ידידותיים. יש אמנם שמועות שאוכל פולני לפני תחרות אופניים משפיע לטובה, אבל אני לא לוקח סיכונים עם נבחרת יוון באופני הרים. בכל אופן מישהו יודע מה רמת הגפילטע פיש המותרת בדם ע"פ חוקי UCI? פיש, אולי אתה יודע?

viczan1

New member
נתי,תעקוב אחרי ההודעות....../images/Emo26.gif

שמתפרסמות בפורום מטעם EZriders ויורם גילבוע. מחר ,יש טיול יפה באיזור נס הרים ,אתה מוזמן. אגב,לבחור הצרפתי GREG שלחתי מסר,הודעתי לו שאם הוא רוצה טרמפ ,שיפרסם בפורום,מי ידע אולי ימצא מישהו שיקח אותו.

הייתי שמח לבוא אבל...

יש לי דלקת עצבנית בגיד ברגל שמאל.. אני לא יכול לקפל את הרגל.. תסכול טוטאלי... אני מקווה להרגיש יותר טוב לשבוע הבא והצטרף אלכם. תהנו...

אז כמו שציקי הציע..

שלחנו את לחמנו.. ויקטור דיבר עם גרג האורח מצרפת והזמין אותו להצטרף אלינו לטיול הירושלמי בבר-בהר. האורח, נענה בחיוב. מה שנותר הוא לארגן לו טרמפ. יש מתנדבים למצוות הכנסת אורחים? יורם

RockhopperJudy

New member
צרפתית אני לא יודעת... ../images/Emo73.gif

מה קורה עם האורח??? אם מישהו בקשר איתו, אנחנו יוצאים מצומת רעננה צפון לטיול ב EZ מחר ב 6.00 . לפחות 2 רכבים. יש עוד? נראה לי שלא תהיה בעיה להוסיף עוד רוכב!

למעלה