rio carbon 5GB

shaiman

New member
rio carbon 5GB

בזמן האחרון אני מחפש בנרות נגן 4-6 GB יד שנייה- עקב מגבלות תקציביות. היום הוצא לי ריו קארבון 5 ג'יגה, למרות שאני חשבתי יותר בכיוון של אייפוד,זן מיקרו, ואייריבר. 1.האם הקרבון נמצא בשורה אחת עם הנגנים הנ"ל? 2.העיברית מופיעה כשורות ריקות? קיימת בכלל? 3.חשוב לי מאוד האירגון של התיקיות, לפי אלבומים, אמנים וכו', זה קיים? 4.המחיר שהוצע הוא 700, ואני חושב לרדת איתו ל600... זה שווה? 5.האם הקרבון ידוע בכך שיש לו הרבה תקלות? האם הוא עמיד? עד עכשיו היתרון היחיד שמצאתי בו הוא זמן הסוללה המרשים... 6.מישהו היה כבר ב"ביג בוקס"? שווה לי ללכת לשם כדי לבדוק את הריו? קראתי סקירה עליו בYNET אבל זה רק בלבל אותי יותר... אשמח לתשובות מפורטות, תודה מראש, קנייה חשובה מאוד אז אני שוקל את זה ממש בכובד ראש!

shay0600

New member
ת. שאלה 6

כן שווה ללכת לשם ולהיתרשם יש להם מלא נגנים במלאי ויש כאלו שדלוקים לתצוגה בדרך תוכל לשתות קפה בחינם אם תיהיה צמה ותיקח תחוברת מהכניסה ותציג אותה ביציאה כדי לקבל דיסק שירי ילדים

shaiman

New member
קראתי את הסיקור...

למרות שחלק ממנו הופיע גם ב-YNET... אז אצמצם את מבול השאלות שלי ל2: 1. האם מישהו השתמש בריו באופן עקבי הרבה זמן ויכול להגיד לי את תכיפות התקלות? 2. האם אתם חושבים ששוה לקנות את זה ב600-700 ש"ח, או לחכות להזדמנויות טובות יותר? למרות שלפי מה שראיתי בלוחות היד שנייה אייפוד מיני, נאנו וH-10 לא נמכרים בפחות מ-900

נדב8

New member
...

בן כמה המכשיר? זה תלוי מתי הוא קנה אותו, אם הוא קנה אותו לפני חודש, אז זה מחיר הגיוני ואפילו מעולה...ואם הוא קנה אותו לפני שנה, הייתי מציע 400...

CyberCat

New member
אני משתמש קבוע... בנגן... בנגן...

כבר מעל לחצי שנה ולא היו לי איתו שום בעיות. אם יש שאלות נוספות חופשי. רק חשוב לדעת שיש מכשירים ישנים בעלי באג שמתבטא ברעשים סטטיים בחלק מהאוזניות... את הבעיה תקנו בדגמים האחרונים. ניתן לבדוק את זה על ידי המספר הסידורי בגב המכשיר, המכשירים שתוקנו בעלי מספר סידורי גדול מ- 514000015289. פרטים נוספים על הבעיה : http://server.iad.liveperson.net/hc/s-71042583/cmd/kbresource/kb-8834209365986218661/view_question!PAGETYPE?VisitorProfile=rio&action=view&documentid=43369&product=77 חוץ מזה הנגן מעולה, סוללה חזקה, איכות שמע מעולה, גודל פיזי קטן. הקיטלוג של המוזיקה בתוך הנגן נוחה והיא לפי אומן, אלבום, ג'אנר וגם אפשרות של "אחרונים שנוספו" ועוד דברים שאני כבר לא זוכר. לגבי עיברית אני חושב תהיה בעיה... אני אישית לא ניסיתי. וסתם עצה... אם אתה ממש ממש רוצה לדעת על כל התכונות של המכשיר אז תוריד את ה MANUAL שלו. שאלות נוספות ???

למעלה