robbie's arse to the rescue

robbie's arse to the rescue../images/Emo70.gif

הודות לשירי ששמה לי את הכתבה על הקיר בפייס...
ת'אנק יו
וכמובן הודות למארקי, שהתערב עם רוביש להוריד את מכנסיו
חחחח נראה לי שזה סתם תירוץ לראות לו את התחת
http://www.thesun.co.uk/sol/homepag...obbie-Williams-moons-on-Danish-TV-for-20.html אוףף הורידו את הוידיאו, צריך לחכות שיעלו חדש

מצאתיייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo178.gifמזיע|../images/Emo178.gif

מים
ועכשיו ראיתי שזו המנחה החמדנית שהציעה לו כסף שיוריד
הסוטה הקטנה
צקצקצקצקצק חלק 1 חלק 2

Hadar07

New member
../images/Emo6.gif

אוי זה היה קטע קורע מצחוק כל הראיון כל כך רציני עם שאלות שבטח כבר לא בא להם לענות ופתאום היא באה עם הקטע הזה ונראה לי היא הייתה בטוחה שרובי לא יסכים חחח רואים כמה היא לא מכירה אותו , איך היא הייתה בשוק היה לה קשה להמשיך לכמה שניות
לא הבנתי רק את הקטע שרובי אמר שהוא עם גארי והווארד בשלישיה חחח מוזר היה לראות את פלאד בלי הווארד ומסכן גארי שירגיש טוב ראו שהוא חולה, עדיין הם נשמעו מעולה והמקום שהם הופיעו שם נראה ממש יפה, פארק שעשועים כזה.

orlyshka1

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

תודה נשמתי, עזרת לשמח את לבבי....

nanny3

New member
הקץ לשאלות החרושות!!

.. אם אני אשמע עוד מראיין אחד (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) שואל: "אז מה שונה הפעם מפעם קודמת?" "איך היה לחזור..?" "למה עזבת, למה חזרת.." חלאססססססססססס קצת, אבל ק צ ת מקוריות, חדשנות!!.. והרי משחק חדש: איזה שאלות הייתן שואלות את הבנים, בלי לצאת חפרניות אש! אני אתחיל: גארי, ספר לי, גם בבית שאתה על הכורסא, דון עושה לך כמו ב"איט אונלי טייקס א מינט" !? וגם .. איך לאבא שטני ואמא בלונדינית יוצאת ילדה ג'ינג'ית לגמרי!? מארק, האם מאז לידת בנך אנשים רואים אתכם ברחוב וחושבים שאתם אחים?.. (בדיחת גובה כאילו..) טוב, זה היה חלש.. הנה הנה חדש חדש.. מארק, ... טוב אין לי, אני חושבת רק על הגובה, לעזאזל !! חחח הווארד, איך אומרים בגרמנית: "בסדר, אעשה בדיקת רקמות, אבל אני אומר לך! זה לא הילד שלי! איכ בין ברלינר!" רובי, מה חשבת לעצמך שהסתובבת ברחובות בניינטיז, בבלונד זועק ובלי שן קדמית? ג'ייסון, התקשרו מבנק הזרע, יש מחסור חריף וצריכים את המאגרים שלך (זו לא שאלה אבל חשוב שיידע, מה, לא?..)

../images/Emo6.gifהרגת אותי מצחוק על הבוקר../images/Emo6.gif

תני לי לספר לך מה אישתו של גארי עושה לו כשהוא יושב על הספה...צועקת עליו "תוריד את הרגליים מהשולחן! למה אני צריכה לעשות הכל בבית הזה???!!!!נמאס לי ממך ומהעייפות שלך!!!"
ובקשר למארק, עוד בדיחת גובה "תגיד, אתה קונה את הבגדים בקדס קידס?"
רובי, אחרי שראיתי את התחת השעיר שלך, התקשר מאמריקן לייזר והציעו לך 20% הנחה על אפילציה בתחת

אני כבר מזמן אמרתי את זה../images/Emo88.gif../images/Emo3.gif

שמתן לב שיש לו תחתוני קלווין קליין? חחחח לפחות בתחתונים יש לו טעם קלאסי
אני אשמח לבדוק את זה גם יותר מקרוב אם תרצו

nanny3

New member
התכוונתי עשו לי (!!!) את זה לגמרי...

האו אבר, ייסלחו לי המאוהבות, אנלא יודעת למה, באמת .. אבל יש לי הרגשה שרובי הוא מהמוזנחים כזה.. שתוך יום (שאין מצלמות) הוא מגדל זיפים, יש לו מאפרה ליד המיטה, המצעים שלו מלוכלכים, יש לו כזה אבק בפינות של הבית, פחיות בירה ריקות על השיש... ו הוא לא שוטף בתוך הפופיק !! למההה למההה אני חושבת ככה....? =====> וזה מוביל אותי לעוד (!!) משחק.. תיאור בתיהם של הגברברים: גארי: מוזיאון השעווה. עם אישה כמו דון לא נראה לי מותר להזיז משו. מארק: מסודר, פה ושם צעצועים של הילדים מפוזרים, בית חמים ונעים. הווארד: דירת רווקים. מיטה מבולגנת, אין אוכל במקרר, ואם יש - הוא פג תוקף, בסלון מאפרות עם בדלי סיגריות חשיש ג'ייסון: הרבה ספרים, יש סטייל, אוכל בריא, קצת זרעי פשתן, קצת גלולות אבץ.. מיטה מבולגנת עם בחורה אקראית בכל יום (לא מרוצה מהתיאור של עצמי!)

הרגת אותי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני מסכימה עם כל מילה

למעלה