Rochester NY 2004

אלדדיטו

New member
אחרי 5 שעות....

שחכיתי ליד הדלתות של אולם האתלטיקה ביום קרררר של נובמבר נכנסתי למופע מדהים של בוב דילן והצלחתי להתמקם בשורה השנייה בעמידה בערך לפני הבמה.

Chocoholic

New member
זה היה על בסיס מקום פנוי?

או שפשוט הגעת 5 שעות לפני פתיחת השערים?

אלדדיטו

New member
היו שני סוגי של

כרטיסים - בעמידה ובישיבה, כמובן שכשאני קניתי את הכרטיס בארץ דרך האינטרנט היו רק לישיבה, אבל בגלל שחיכיתי ליד הדלתות וגם שלא היה מין סלקציה אז בטבעיות נכנסתי לתחום של העמידה לפני הבמה. דבר מאוד מוזר - שיר אחרון היה כמובן all along the watchtower ובובי שם בכל םוף משפט של הבית האחרון אקו - זה היה מהפנט בכלל היה לו שם גיטריסט מוביל בלוזיסט משהו יוצא מן הכלל הופעה מעולה!!!!

אתם יכולים לקרוא לי תמים ../images/Emo9.gif

או איך שאתם רוצים אבל תסלחו לי על השאלה ותענו לי עליה. אני פשוט לא מבין אם כבר להעיז לצלם בהופעה למה לא לצלם במצלמת וידיאו? הרי בימינו יש מצלמות וידיאו קטנות שנראות כמו מצלמות סטילס. אתם יודעים מה אני לא אתפלא אם צלמי פאפרצי יעלו על הרעיון הזה, או שזה מה שהם כבר עושים ואין לי מושג על מה אני מדבר.

Chocoholic

New member
אפשרי

למרות שאז המצלמה תהיה חשופה כל הזמן ולא במשך שניות, ואז הסיכוי שדילן יראה אותה וילשין לאבטחה הוא גבוה
מה שכן, במצלמות דיגיטליות לא תמיד חייבים flash, יש מצב צילום שאוסף אור מכל מקורות האור הקיימים (בהנחה וההופעה היא לא באפלה מוחלטת...) ולא צריך להיות מקצוען כדי לצלם כמה תמונות טובות.

הבעיה היא שבחושך כמעט ולא רואים

כלום בוידיאו של הדיגיטלית -כי הוא בלי פלאש,או כי אין "צילום לילה" מיוחד כמו שיש במצלמות וידיאו רגילות.........

אלדדיטו

New member
לא מבין את העניין

לדעתי יש שני אספקטים לעניין ויזואליות ושמע מצלמת וידאו תצלם את כל ההופעה אבל לא יהיה לך סאונד טוב (ראה בוטלגים שהוקלטו בצורה מזעזעת על ידי צופים) בקיצור.. לא נראה לי שמצלמות דיגיטליות יקליטו את ההופעה בצורה רצינית

אלדד, בוא אני אסביר לך

אני לא יודע עד כמה אתה מכיר מצלמות וידיאו דיגיטליות, אבל כאחד שיש לו אחת אני יכול להבטיח לך שבציוד מינימלי נכון אפשר לענות על כל ה"בעיות" שהעלת יחד עם החברים. המצלמה תתעד את הרגע מתוך המופע בדיוק כמו שאתה חווית אותו, הן מבחינה ויזואלית והן מבחינה קולית. אם כי מבחינה ויזואלית כדאי שתשב בשורות הראשונות, כי כשמשתמשים בזום התמונה רועדת.

yos mar1

New member
יש כמה הופעות שצולמו ע"י מעריצים

באמצעים פרימיטיביים כאלו . המפורסמת מביניהם שנמצאת ברשת היא הופעה מנובמבר 2002 בניו יורק . הופעה באורך של כשעתיים .

למעלה