oshriti123
New member
Rock Sound, יולי 2007
לפני שבועיים בערך קניתי את הגליון הזה>> רק אחרי שאתמול גיליתי בהכי מקריות שיש כתבה של עמוד וחצי על לוסטפרופטס שלא שמתי לב אליה עד עכשיו[#&%&^$&&^#], חשבתי על זה שאויל יש בעיתון הזה דברים שאנשים כאן ירצו לראות.. העיתון גדול, 130 עמודים אז אם אתם רוצים אתם יכולים להגיד לי שמות של להקות ואם יש משהו עליהן אני אסרוק.. או משהו כזה.. חלק מהדברים שיש: כתבות: שער+תוכן עיניינים+6 עמודים של כתבה על MCR, 4 עמודים על מרלין מנסון, באטלס[Battles], פיונרל פור א פרינד, ספרטה, דה פל אוף טרוי, סילברסאן פיקאפס, משהו על האלבום של ביפי, כתבה על הופעה של לוסטפרופטס
, משהו על הסולן של גאלווס, אממ ויש עוד כתבות של עמוד על להקות לא הכי מוכרות... נראה לי שהדברים המעניינים באמת אלה המיניכתבות של רבע/חצי עמוד: אש, פארמור, פאניק, הים, סאוסין, אנטר שיקארי, לימפ ביזקיט, משין הד, 30STM, פלורס&וולס, 1997, ואנה, סטרין, יורקודנייםאיס:מילו, פוב, דה ריפס, ויטין טמפטיישן, דפטונס, טריביום ועוד... ביקורות על אלבומים חדשים, פיונרל פור א פרינד, מאניק סטריט פרצ'רס, הלוגודביי, מרילין מנסון, דה כריבס, לינקין פארק, מגה דת', דה יוזד, טראביס, דה מכביס, דה פיג'ן דטקטיבס, ביורק, CSS ועוד המוווווון יש עוד הרבה דברים שלא כתבתי אז תרגישו חופי לזרוק שמות של להקות כי ישלי הרבה זמן פנוי היוםXD
לפני שבועיים בערך קניתי את הגליון הזה>> רק אחרי שאתמול גיליתי בהכי מקריות שיש כתבה של עמוד וחצי על לוסטפרופטס שלא שמתי לב אליה עד עכשיו[#&%&^$&&^#], חשבתי על זה שאויל יש בעיתון הזה דברים שאנשים כאן ירצו לראות.. העיתון גדול, 130 עמודים אז אם אתם רוצים אתם יכולים להגיד לי שמות של להקות ואם יש משהו עליהן אני אסרוק.. או משהו כזה.. חלק מהדברים שיש: כתבות: שער+תוכן עיניינים+6 עמודים של כתבה על MCR, 4 עמודים על מרלין מנסון, באטלס[Battles], פיונרל פור א פרינד, ספרטה, דה פל אוף טרוי, סילברסאן פיקאפס, משהו על האלבום של ביפי, כתבה על הופעה של לוסטפרופטס