Rock Sound, יולי 2007

oshriti123

New member
Rock Sound, יולי 2007

לפני שבועיים בערך קניתי את הגליון הזה>> רק אחרי שאתמול גיליתי בהכי מקריות שיש כתבה של עמוד וחצי על לוסטפרופטס שלא שמתי לב אליה עד עכשיו[#&%&^$&&^#], חשבתי על זה שאויל יש בעיתון הזה דברים שאנשים כאן ירצו לראות.. העיתון גדול, 130 עמודים אז אם אתם רוצים אתם יכולים להגיד לי שמות של להקות ואם יש משהו עליהן אני אסרוק.. או משהו כזה.. חלק מהדברים שיש: כתבות: שער+תוכן עיניינים+6 עמודים של כתבה על MCR, 4 עמודים על מרלין מנסון, באטלס[Battles], פיונרל פור א פרינד, ספרטה, דה פל אוף טרוי, סילברסאן פיקאפס, משהו על האלבום של ביפי, כתבה על הופעה של לוסטפרופטס
, משהו על הסולן של גאלווס, אממ ויש עוד כתבות של עמוד על להקות לא הכי מוכרות... נראה לי שהדברים המעניינים באמת אלה המיניכתבות של רבע/חצי עמוד: אש, פארמור, פאניק, הים, סאוסין, אנטר שיקארי, לימפ ביזקיט, משין הד, 30STM, פלורס&וולס, 1997, ואנה, סטרין, יורקודנייםאיס:מילו, פוב, דה ריפס, ויטין טמפטיישן, דפטונס, טריביום ועוד... ביקורות על אלבומים חדשים, פיונרל פור א פרינד, מאניק סטריט פרצ'רס, הלוגודביי, מרילין מנסון, דה כריבס, לינקין פארק, מגה דת', דה יוזד, טראביס, דה מכביס, דה פיג'ן דטקטיבס, ביורק, CSS ועוד המוווווון יש עוד הרבה דברים שלא כתבתי אז תרגישו חופי לזרוק שמות של להקות כי ישלי הרבה זמן פנוי היוםXD

Xx Moriko xX

New member
../images/Emo29.gifאמ.

אני אשמח לפוב ופרמור[: אה כן, אפשר גם ביפי אם ממש משעמם לך^^

Runt

New member
אני היחידה

שאוטומטית, כל פעם שאתה כותב את זה, קוראת "מאנקיס"?

sha na na revol

New member
אני מניח שיש עוד מעריצים של AM כמוך.

אני היחיד בטח שכשאומרים לו 'מאנקיז', חושב בכלל על הלהקה של דייבי ג'ונס.

Runt

New member
אלו ששרים

and then i saw her faceeee, i'm a believer ? כי לפעמים גם האסוציאציה שלהם עולה לי לראש להקות חייבות למצוא שמות יותר מקוריים.

sapir lee

New member
יש מצב לסריקה של כל הכתבה על MCR??

איך הייתי רוצה את העיתון הזה, הם כל כך יפים שם ^_^ וגם את הכתבה על לוסטפרופטס ולינקין פארק

i love TAI

New member
ואייי אני רוצה את כל הכתבות חחחח

מאיפה קנית?! אפשר להשיג את זה בארץ?

oshriti123

New member
אני אסרוק לכולם מחר D:

המחשב החליט להתנכל לי היום אז לא יכולתי >< מחר D: ד"א, בגלל שאסור להעלות לפורום אני אשלח למי שביקש במסר.. אז אם אתם רוצים משהו שכבר ביקשו תגידו כדי שאני אוכל לשלוח גם לכם

CitizenErased

New member
חברה שלי כתבת של המגזינים הזה ../images/Emo3.gif

זה כזה מגזין אימואים, רק לעיתים רחוקות ביותר הם כותבים על להקות לא אימואיות חח (וחברה שלי בעצמה מסכימה אגב!)

litaf1

New member
יווו

את יכולה בבקשה לסרוק לי את הכתבות והתמונות של מיי כמיקל..!! זה יהיה מעולה!! תודה!!..

למעלה