Rockfour

TalkShowHost

New member
Rockfour

הייתי אתמול בהופעה שלהם בגראז´ בראשון, היה מצוין. יש להם חומר מצוין והם יודעים להופיע. הם ביצעו קאבר ל RAIN של החיפושיות שהיה מרפא את הריסון ז"ל, ומשיב את לנון לחיים. בהצלחה לכל הסטודנטים והסטונטיות .

thomas78

New member
כן, הם פשוט מדהימים

הייתי בהופעה שלהם בבארבי לפני שבועיים בערך. יש להם חומר מצויין !!! נותנים הופעה די טובה, רק הסאונד בארץ ממש גרוע. בכל מקרה - מומלץ בחום... רועי, מה קורה איתך בזמן האחרון ?!?

rachelmerav

New member
הם מעולים ומצחיקים

הייתי בהופעה שלהם יום לפני שהלכתי לראות את רדיוהד בקיסריה. הסולן שלהם ערך דיון ארוך על :למה ה- טי שרטים של רדיוהד כל כך יקרים? הם ממש להקה מעולה. אחד היוצרים המקוריים היחידים בארץ

man-o-war

New member
בהחלט גדולים

הם באמת מצויינים, יודעים להופיע טוב ובקשר לסאונד, זה רק בבארבי הסאונד המחורבן הזה. איסר שולט!

מהטובים בארץ

האיש שראה הכל זה אחד מהאלבומים הכי טובים שנעשו בארץ. מישהו שמע את החומר החדש שלהם? איך הוא?

thomas78

New member
כן, חומר טוב (לא לזה התכוונתי...)

הייתי אצל חברים ובעל הבית הוא הסאונדמן של רוקפור, שי נובלמן, ערן צור ועוד כהנה וכהנה. בקיצור זה היה ערב מרוכז במיוחד של מוסיקה ישראלית, אבל די טובה. ברשר לרוקפור - שמעתי הקלטות פנימיות מהחזרות וזה נשמע כמו אחלה שירים !

man-o-war

New member
בהחלט

משובח החומר החדש וקשה להאמין שהם מישראל (באנגלית החומר החדש). אני מציע לך ללכת להופעה שלהם בבארבי בת"א, פשוט חוויה.

מתח

New member
-הטובים- בארץ.

אין להקה שמשתווה לרמתם במדינתנו הצנועה.

למעלה