Rocky horror picture show

Silence3Divine

New member
Rocky horror picture show

מעניין אותי לדעת אם יש כאן אנשים שהולכים למופע האימים של רוקי? יש שם סצנה באמת גדולה של הומואים\לסביות\ ביסקסואלים. וברור שזה הטאץ´ של המקום..מעבר לסרט הטוב

Blackice

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif כולם להכנס ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo13.gif

ביום שישי הזה, ה6.12 , אנחנו (קאסט ירושלים) מעלים את רוקי בקולנוע כוכב ברמת השרון. כ-ו-ל-כ-ם מוזמנים!
מומלץ בחום להזמין מראש כרטיסים משום שהם אוזלים במהירות הרבה ימים לפני המופע.. כל מה שצריך זה להתקשר (למשל, הערב
) לקולנוע כוכב, למסור את השם שלכם ולומר שאתם רוצים להזמין X כרטיסים ל"מופע הקולנוע של רוקי" ביום שישי..
ואז כמובן לבוא, להתחפש ולהנות!
ארז (רוקי) ^_^

resputin

New member
חמודי :)

אתה בטוח שיהיה קהל גדול.? סך הכל רוקי היה סופשבוע אחרון..

Blackice

New member
אנחנו מארגנים

ומלבנים את העניינים עם סמדר.. ושוקלים קמפיין לשכנע את הסינימטק עד שסמדר יאשרו בינתיים אנחנו מופיעים עכשיו בכוכב
)

infected CODE

New member
המממ...

האמת שלא מזמן ראיתי פעם ראשונה את הסרט (כן-כן, אז אני וירג´ין...
) וממש נדלקתי עליו (טים קארי שולת!!!1)... אז מה אתם אומרים? אין לי כל כך עם מי לבוא... (אה, וידידה שלי הזהירה אותי מפני סקס ארעי בשירותים...
)

resputin

New member
../images/Emo3.gif

בשירותים.? אתה רוצה לומר שיש אנשים שבאמת טורחים לצאת מהאולם וללכת עד לשירותים?

alililili

New member
שכחת לציין ש...

אנחנו אלה שמופיעים!!! ארז הוא רוקי, אחותו מג´נטה ואני פראנק
יהיה מגניב...

חס ושלום עברית...

כל ההופעה באנגלית (מנסה לדמיין את המופע של רוקי בעברית... מעניין איך היו מתרגמים "טרנווסטייט?"

LeeCooper69

New member
כאילו, דההההה....

היה כבר שישור כזה.... אבל לא מצאנו או השרשנו שום מילה
בכולופן, זה נשאר כמו שזה. טרנסווסטיט.

Blackice

New member
חחחח ../images/Emo13.gif

הרוב באנגלית, יש כמה שורות בעברית ("רוקי אוכל כמו חייל בגולני! רוקי אוכל כמו קצין בגולני!" , "ג´אנט, אל תפגעי בענף את תתחילי לשיר!" וכו´)
ארז

למעלה