rogue רציתי לדעת מה הכוחות של רוג....תודה לכל מי שיענה
M murmur New member 20/10/03 #2 שואבת את הכוח של מי שנוגע בה או היא נוגעת בו (בקיצר באה איתו במגע), במידע והוא מוטאנט היא שואבת את הכוח המיוחד שלו לתקופת זמן קצרה
שואבת את הכוח של מי שנוגע בה או היא נוגעת בו (בקיצר באה איתו במגע), במידע והוא מוטאנט היא שואבת את הכוח המיוחד שלו לתקופת זמן קצרה
P phoenix1 New member 20/10/03 #3 שוב..... אני זוכרת מהסדרה הישנה שהיא יכלה לעוף ולהרים דברים.....אבל זה נכון לגבי הקומיקס או שאין קשר?!
שוב..... אני זוכרת מהסדרה הישנה שהיא יכלה לעוף ולהרים דברים.....אבל זה נכון לגבי הקומיקס או שאין קשר?!
S spidey 82 New member 20/10/03 #4 כן. אבל זה לא חלק מכוחותיה המקוריים . היא שאבה אותם ממיס מארוול (אוונג'רס; כיום קרויה וורבירד), אבל הם נותרו אצלה לתמיד.
כן. אבל זה לא חלק מכוחותיה המקוריים . היא שאבה אותם ממיס מארוול (אוונג'רס; כיום קרויה וורבירד), אבל הם נותרו אצלה לתמיד.
M murmur New member 20/10/03 #5 הרשה לי לחדד רוג' הגיע לאקסמן לא כגוד גאי אלא כאוייבת, אחד מבין המעשים הנפשעים שלה היה לשאוב את כוחותיה של מיס מרוול, אך מכיוון שהיא השהתה את שאיבת הכוחות למשך זמן כה ארוך היא שאבה את הכוחות לצמיתות.
הרשה לי לחדד רוג' הגיע לאקסמן לא כגוד גאי אלא כאוייבת, אחד מבין המעשים הנפשעים שלה היה לשאוב את כוחותיה של מיס מרוול, אך מכיוון שהיא השהתה את שאיבת הכוחות למשך זמן כה ארוך היא שאבה את הכוחות לצמיתות.