Rollerball (2002) - Region 1
יש מילה אחת באנגלית שמתארת את הסרט הזה במדויק - A MESS. אין לי מושג על מה היוצרים חשבו כשהם עשו את הסרט הזה. הסרט הוא רימייק של סרט חביב בשם זה משנות ה-70. הוא אמור להיות סרט אקשן יחד עם אמירה פוליטית חברתית - אבל בשניהם הוא נכשל כמו שמעט סרטים נכשלו לפניו. על פניו - יש פה אקשן למכביר - מצלמה תזזיתית, פסקול אגרסיבי עם הרבה רוק כבד, אופנועים, מכוניות מהירות, רולר-בליידס, אלימות, פיצוצים ומה לא - והכל מתחבר לכדי... כלום אחד גדול. מילא אם הסרט לא היה לוקח את עצמו ברצינות, אבל העלילה (מה שיש ממנה) מגוחכת ואף מרגיזה בסתמיותה. והניסיון לומר משהו על "תרבות הרייטינג" באמצעים ההוליוודיים פשוט דבילי. אחד הסרטים הגרועים ביותר שראיתי מזה זמן רב.
הסרט בוים ע"י ג´ון מקטירנן, שבד"כ עושה סרטי אקשן מצוינים (Die Hard. Last Action Hero). אין לי מושג מה קרה כאן, אבל הוא פישל בגדול. (וכנראה הבין זאת היטב - לא פלא שהוא לא מופיע ב-DVD). המשחק פשוט מזעזע - קריס קליין לא יודע לשחק, רבקה רומיין-סטימוס היא אולי דוגמנית צמרת, אבל לא ממש שחקנית. מצד שני, התפקיד שלה כ"כ רע - אז איך נדע? גם ל.ל.קול ג´יי "משחק". ואפילו ז´אן רנו, שאני מאוד מעריך אותו כשחקן, נותן כאן הופעה מביישת. וידאו: האיכות מצוינת, כמו שהייתם מצפים מסרט אקשן חדש עתיר תקציב. אין בעיות דחיסה. רמת הצבע השחור מצוינת. אודיו: מיקס סופר אגרסיבי. שימוש תמידי בסראונד. ושימוש כבד מאוד בסאבוופר. תוספות: יש סרט תיעודי על עשיית האפקטים. מרגש כמעט כמו הסרט עצמו.
יש גם ערוץ שמע של הערות השחקנים. קליין ורומיין-סטימוס הוקלטו בנפרד ו-L.L.Cool J בנפרד, ונערכו יחדיו על אותו ערוץ. לא ממש רציתי לבדוק את הערוץ הזה (המשמעות - צפייה חוזרת באסון הזה). אבל למענכם, עשיתי ניסיון, ושרדתי בערך רבע שעה. רומיין-סטימוס הספיקה לומר כמה מילים גסות, ו-L.L. עצמו הסתפק במשפטים של מילה-שתיים כגון: "Yeah!", או "That´s Right!". מה נגיד - מתאים ל"יצירת המופת" הזו. אה, ויש גם "ספר מחזור" של הדמויות, עם קצת טקסט על הדמות פלוס אפשרות לראות סצנות של הדמות חתוכות יחדיו. ויש גם טריילרים. סרט - 4 וידאו - 8 אודיו - 8 תוספות - 5
יש מילה אחת באנגלית שמתארת את הסרט הזה במדויק - A MESS. אין לי מושג על מה היוצרים חשבו כשהם עשו את הסרט הזה. הסרט הוא רימייק של סרט חביב בשם זה משנות ה-70. הוא אמור להיות סרט אקשן יחד עם אמירה פוליטית חברתית - אבל בשניהם הוא נכשל כמו שמעט סרטים נכשלו לפניו. על פניו - יש פה אקשן למכביר - מצלמה תזזיתית, פסקול אגרסיבי עם הרבה רוק כבד, אופנועים, מכוניות מהירות, רולר-בליידס, אלימות, פיצוצים ומה לא - והכל מתחבר לכדי... כלום אחד גדול. מילא אם הסרט לא היה לוקח את עצמו ברצינות, אבל העלילה (מה שיש ממנה) מגוחכת ואף מרגיזה בסתמיותה. והניסיון לומר משהו על "תרבות הרייטינג" באמצעים ההוליוודיים פשוט דבילי. אחד הסרטים הגרועים ביותר שראיתי מזה זמן רב.