ROLLERSURFER

52079

New member
ROLLERSURFER

שלום לכולם אני ראיתי באתר www.rollersurfer.com את הרולרסורפר ואני חושב ליקנות אחד ורציתי להיטיעץ איתכם וליראות מה אתם חושבים. למישהו יש מידע על ה ROLLERSURFER ? מה אפשר לעשות איתו ? איזה פעלולים? והאם יש כבר את הדגמים של 2007 בארץ ? האם לדעתכם זה הולך ליהיות ספורט חדש או שה זה סתם משהו שאוזר לגולשים להעביר את הזמן כשאין גלים?

hagitoz

New member
רולר סרף

היי, הרולר סרף כמו שראית באמת להיט חדש שהגיע לארץ לפני מספר חודשים ובימים אלו תופס תאוצה רבה, לי כבר יש אחד
שווה ביותר!

hagitoz

New member
רולר סרף

היי, נסעתי ברחובות תל אביב, נסעתי איתו בירידה מאוד תלולה באילת בכביש ארוך שלא נגמר ואני חייבת לציין שלא ניתן לעצור ולכן צריך לקפוץ בזמן שאתה צובר מהירות שזה מטורף. מומלץ לנסות בחום, חגית עוז

Romkin

New member
גם כאן יש בעיית עצירה ?

ומה קורה כשאת פונה לצדדים (בסגנון של סנובורד) זה לא מפחית את המהירות אני גולש על מאונטיין בורד וכאשר אני גולש על כביש פניה לצדדים מורידה את המהירות אבל לא עוצרת אותו (אלה עם כן אתה מתנגש בשוליים של הכביש ומעקם רגל ויד
). עיניין אותי איך זה עובד כאן

hagitoz

New member
בדיוק כמו סנובורד

כמו שאמרת, אין ברירה אחרת וחייבים לפנות לצדדים על מנת שזה יפחית את המהירות, אבל את האמת, זה כן מפחית אבל לא מספיק, צריך ממש לכופף את הרגליים, להיות בשליטה מוחלטת, זה תענוג לא נורמלי אבל אין ברירה אלא לקפוץ בשלב מסויים אחרת אתה מתגלגל על הכביש....

למעלה