ROOM ON THE 3RD FLOOR

DesertRose7

New member
ROOM ON THE 3RD FLOOR

נכון שאתן רוצות לשמוע את הדיסק כבר? אבל לא רק את הדגימות הקצרות ממנו.. אז הנה.. בבקשה.. http://www.hit40uk.com/article.asp?id=29711# תהנו לכן.. כי אני נהנת פה כמו לא יודעת מה.. זה אחד האלבומים הכי שווים ששמעתי! ותודה לנעמה על הלינק!

Hypnotise

New member
תודה לשתיכן...

את האמת שמצאתי כבר את רוב השירים בקאזה והורדתי אותם.. זה באמת הולך להיות אלבום שווה ביותר!! אני מתה לדעת אם הוא מגיע לארץ או לא!! אם מישהי יודעת משהו בבקשה תגידו לי!!

MolsBolsRules

New member
ואייייייייי כפרות עליך!!!!!!!!!!

תודהההההההההההה *כפי שמתן לב אני כימעט ולא פה,אני מחפשת עבודה ואין לי זמן לחפש.

אמממ..טכנית-הוא כבר הגיע..

הייתי לפני כמה ימים בדיזנגוף סנטר אצלנו בת"א..והלכתי לדיסק סנטר. קיצר שאלתי אם יש להם ת'דיסק של באסטד..התשובה- אזל מהמלאי.[לייק אתן כולכן הלכתן לשם וקניתן את כל הדיסקים או משו
..מוזר..] ואז נזכרתי ממקפליי ושאלתי על הדיסק שלהם..התשובה- גם הוא אזל מהמלאי
[פור גאד סייק..כמה הביאו
..שניים
...בלעע] מוזר או לא
אישית,לקחתי את זה מאוד מוזר...אזל מהמלאי...נו באמת..תגידו לי ישר בפרצוף שלא שמעתם עליהם מעולם אבל למה להשלות אותי עוד לחזור כל פעם בשביל לשאול על דיסקים...רשעים

DesertRose7

New member
חחחחחחחח..

כבר עדיף מה שעושים לי.. שאני מגיעה למצב שאני צריכה לאיית להם את השם! שונאת מוכרים בטאוור רקרדס.. כשאני אעבוד שם אני אהיה נחמדה.. ואכיר את כל השמות כדי שאני לא אכניס לקוחות מסכנים למצב הזה! איזה סתומים הם.. הדיסק עוד לא יצא בכלל ההריטניה.. אז ברור.. ברור שהוא ככבר יצא פה לפני...פחחחחחחחח.. הם סתומים בלחץ!! וכדי שהדיסק באמת יגיע.. צריך להפעיל עליהם הרבה לחץ.. לא על טאוור רקרדס אלא על הד ארצי או מה שזה לא יהיה.. כי הם מיבאים את הדיסקים!!!

13 u S t 3 D

New member
זה פורום באסטד!!!

וקשה אל תהפכו אותו לפורום מקפליי אני רצינית תראו את ההודעות פה הכל על מקפלייי

חחחח

חחח אז מה לא נורא תמיד אני שמחה לדבר על מקפליי! למרות שמדברים פה גם הרבה על באסטד (נו מן הסתם...) אבל אנחנו מקשרות ביניהם בכל מיני נושאים זה לא יוצא בכוונה! =/

DesertRose7

New member
אבל ..אבל..

אין פורום מקפליי!! ואין לי איפה לדבר עליהם אם לא פה.. חוץ מזה.. שאני חשובת שדי הסכמנו שנדבר עליהם פה עד שיפתחו להם פורום משלהם!!

hadardit

New member
כל טוואר רקודרס שהייתי לא היה להם

את הדיסק של בסטד ודווקא בהרצליה הוא רצה להזמין בשבילי, הבעייה היא שאני לא גרה בהרצליה ובקשתי בפ"ת, בעיר שאני גרה, יש לנו שני טוואר רקורדס וביקשתי מהם שאולי יזימינו את הדיסק ואמרו שהם לא יכולים להזמין. חברה שלי אמרה לי שיש את הדיסק של בסטד ליד קניון עזריאלי איפה שנמצאת ספריית בית אריאלה יש שם חנות דיסקים ויש שם את הדיסק של בסטד, אני אסע לשם בשבוע הבא ואראה אם יש שם עדיין את הדיסק ואולי יש גם את של מקפלי

fight star

New member
סוריי...

אבל את של מקפליי אין מצב שתמצאי שם... כי זה רק יצא באנגליה. אני ביקשתי מאבא שלי שיביא לי אותו ועוד כמה דברים מאנגליה כי הוא נוסע אז אולי אני יכולה לבקש ממנו שיביא כמה אם למישהו ממש דחוף על הדיסק...

Hypnotise

New member
לייייייייייייייי!!

והדיסק עוד יוצא מחר.. ביומולדת שלי!!! כן כן כן כן כן כן... אני רוצהההההההה... וחברה שלי הייתה היום בחנויות הדיסקים (אני גרה באילת להזכיר לכן) ולאף חנות לא היה את הדיסק של באסטד.. לאחד החנויות לא היה אפילו מושג מיהם.. בושה וחרפה... והיא מזה התבאסה כי היא רצתה לקנות לי את זה כמתנה!!!

Hypnotise

New member
תודה רבהההה...

יש לי חברים הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי בעולם!!!!

DesertRose7

New member
איו הטאוור רקרדס בפ"ת..

נראה לי שהוא יהפוך לשנוא עלי.. ותץאמינו לי שזה קשה!! היום הייתי בטאוור רקרדס בעזריאלי למשך... אני חושבת ששעה.. על השעון.. ולפני זה היינו איזה חצי שיעה...הלכנו וחזרנו שוב!! קיצר.. אני יכולה לגור שם!! וקניתי את הדיסק השני של הקולינג.. לענייננו.. גם אני הזמנתי את באסטד השני בטאוור בפ"ת.. ואני עד היום מחכה שהוא יגיע... והקטע הוא שחברות שלי הלכו לשם לפני איזה חודש ושאלו אם יש את הדיסק.. אז המוכרת שאלה אותם אם הם מגבעת שמואל כי משיהי מגבעת שמואל הזמינכה (אני) והיא אמרה שהדיסק לא יגיע...בכלל!! כי הקשר עם החברת תקליטים הזאת אבד.. משוה כזה!!

KaRiNushit

New member
יוווו מזה תודה!

ובקשר לדיסקים - יום אחד ביקשתי מאמא שלי שתשאל כי היא הייתה בקניון רוטשילד בראשון והם ידעו מיהם אבל לא היה להם אז אני ממש בספק אם יהיה להם את של מקפליי... אבל שאלתי את אמא שלי אם יש לה איזה חברה באנגליה שיכולה לקנות ולשלוח לכאן ויש לה חברה טובה ממנצ'סטר ואני מקווה ביותר שהבת שלה מעריצה את מקפליי או משהו כזה כי הם חותמים על דיסקים מחר אם אני לא טועה... בכל מקרה לא ממש נראה לי שיש סיכוי שאני הולכת לקבל דיסק... אבל נו... ניסיתי...

למעלה