rooster במרפסת במקום בגינה...
ב בליסימה4 New member 5/6/06 #9 שלום לפורום הקסום. אור224 דפדפתי קצת בפורום ומה רבה היתה שמחתי כאשר מצאתי את הפיות המקסימות שלך מאחר ואחת מהן אורחת כבוד בביתי והשניה בבית קרוב. קיבלנו אותן למשמרת בפסח ומאז הן משרות עלינו קסם ואגדה , חבר שלך ומתוק שלנו דאג לשדך ביננו. אז שוב תודה
שלום לפורום הקסום. אור224 דפדפתי קצת בפורום ומה רבה היתה שמחתי כאשר מצאתי את הפיות המקסימות שלך מאחר ואחת מהן אורחת כבוד בביתי והשניה בבית קרוב. קיבלנו אותן למשמרת בפסח ומאז הן משרות עלינו קסם ואגדה , חבר שלך ומתוק שלנו דאג לשדך ביננו. אז שוב תודה
א אור224 New member 6/6/06 #10 היייי בליסימה --ראשית כל ברוכה הבאה אלינו לפורום שמחה ש"טיילת" בפורום שלנו. לגבי הפיות --נראה לי שמישהי אחרת יצרה אותן אלא אם כן , מתנות,שנתתי עברו הלאה למרות, שלא נראה לי. אלא אם כן אני טועה. בכל מקרה תתחדשי ותהני כל הפיות קסומות ונפלאות. ונשמח שתישארי איתנו כאן בפורום.
היייי בליסימה --ראשית כל ברוכה הבאה אלינו לפורום שמחה ש"טיילת" בפורום שלנו. לגבי הפיות --נראה לי שמישהי אחרת יצרה אותן אלא אם כן , מתנות,שנתתי עברו הלאה למרות, שלא נראה לי. אלא אם כן אני טועה. בכל מקרה תתחדשי ותהני כל הפיות קסומות ונפלאות. ונשמח שתישארי איתנו כאן בפורום.
ע עינבלית New member 4/6/06 #6 ואו! איזה../images/Emo118.gif מרשים! וכל זה בליבוד? אני המומה, הוא ממש חי!
א אורית דותן New member 4/6/06 #7 עידית! רעיון נפלא-אולי ניישם אותו באחד המפגשים הקרובים-נביא ארנבת או תוכי או אולי את קוקוריקו וננסה ללבד ביחד
עידית! רעיון נפלא-אולי ניישם אותו באחד המפגשים הקרובים-נביא ארנבת או תוכי או אולי את קוקוריקו וננסה ללבד ביחד