ROSE CRYSTALLIZATION .

ittaih

New member
הדגם הזה

מאוד מוצא חן בעיניי (עוד במפגש הקודם, כשהראית גירסאות דומות או מוקדמות שלו) ואני רוצה להתחיל להתמודד עם ה-tesselations האלה. איפה אני מוצא חומר? האם יש הוראות מקוונות, או בספר מסויים? בהפניה שהיתה פעם ל-Andy's-משהו הגעתי לתמונות יפות אבל לא להוראות. מישהו יכול לעזור?

גילה או

New member
הקישור לדגם.

להלן הקישור.יש הוראות איך להתחיל לסמן את כל קווי הקיפול .למעשה זה הכפלה של 16 פיתולים.אני קיפלתי על פי ההמלצה מדף מדפסת ציבעוני כי רצוי דף עבה יחסית .צריך הרבה סבלנות. אם תתחיל ויהיו לך שאלות אשמח לענות.

ittaih

New member
תודה. כבר מתחיל לשבור את הראש

אולי עד המפגש הבא ברמת-גן יהיו לי תוצאות שאוכל להביא (לא מבטיח)

giladznaor

New member
AMAZING

IT TRULY IS BEAUTIFUL. I JUST CAME FROM AN EXHIBIT OF THE BIGGEST DESIGNERS IN JAPAN,BUT THE PICTURE IS STILL AMAZING!

גילה או

New member
תודה תודה ,ואני עוד רוצה לשפר .

ולקפל קופסא עם דפנות קשיחות יותר כדי שהקופסא תיראה יותר מדויקת.ואולי למישהוא יש רעיון לקופסא עם דפנות נמוכות יותר?.

ophler

New member
לפול ג'קסון, איך לא

יש בספר classic origami דגם של קופסא מאת אד סאליון. הקופסא בנויה בצורה מחוכמת (פתרון אלגנטי לחיזוק הדפנות). הקופסא רבועה ונמוכת שוליים: גובה הדופן הוא רבע מאורך כל צלע. מישהו שמכיר (פול למשל
) יוכל ללמדך במפגש וכמובן, זה נראה מצויין (הדגם שלך) ophler

indef

New member
גילה או.. כנסי בבקשה..

רציתי לדעת אולי את יכולה להביא לי קישור בו הסבר איך עושים את העבודה שאת הראת בהושעותייך הקודמות.. תודה רבה:)

גילה או

New member
indef,הקישור נימצא כמה הודעות למעלה

בכל מקרה אחזור גם על הקישור להוראות שמדגימות כיצד לבצע פיתולים וגם על ההוראות לדגם . בבקשה.

גילה או

New member
OPHLER תודה.בינתיים פתרתי את

העניין של חוזק הקופסא על ידי ביצוע מנייר קנסון שהוא עבה יותר .וגם השתמשתי באורך רבוע קטן יותר מיזה שהישתמשתי בדגם והיחס בן גובה דפנות הקופסה והדגם הישתפר.

indef

New member
גילה או....

נכנסתי לזה ואני לא מבינה כלום.. אני לרוב עושה אוריגמי רק כשמשעמם לי וזה דברים קלים.. לא ברור לי כלום..)))): יש שמהו שאני יכולה להעיזר בו? תודה שוב..

גילה או

New member
INDEF ,זה באמת דגם קשה למתחילים.

הדבר היחיד שאני יכולה להמליץ עליו הוא לעיין בקישורים של מתחילים ולהתחיל לקפל עוד ועוד.יש המון דגמים יפים בדרך ....

ittaih

New member
הצלחתי לקפל את ה-RC!

כיף אדיר! גילה, תודה! ובקשר לקופסא: קופסת מאסו נמוכת דפנות - נמוכה גם מגובה הוורדים - נראית לי פיתרון מתאים. אני השתמשתי בנייר 15X15 לקופסא, כשהדגם עצמו מקופל מ-22.5X22.5.

גילה או

New member
איתי- יופי!!

כיף לשמוע שהקיפול היה כיפי.אם אתה מגיע למפגש ביום שני תביא אותו .אני אביא ורד לא סגורה בנסיון ללמוד את הסגירה שלה.

למעלה