ROSE HIP??

pumiki8

New member
בעיקרון, שמן בסיס רוז היפ מיועד

לעבודה על עור מזדקן וקופרוזיס. והוא גם יחסית יקר יותר. "בת כמה" הצלקת? האם אתה מנסה למנוע צלקת או שמא לטפל באחת קיימת? בהנחה שאתה מנסה לטפל בצלקת קיימת (ואפילו אחת חדשה), מתוך חומר הלימוד הייתי ממליץ על שמן נשא סטלריה (כוכבנית מצויה). אם אתה יודע כיצד מהולים שמן אתרי בשמן נשא ובאילו יחסים ומידות, ומעוניין "להרחיק" לשמנים אתריים - אז אלמוות הכסף (הליקריסום).

בהחלט

שמן רוז היפ אכן מטפל בצלקות זאת תודות למספר רב של חומצות שומן בלתי רוויות החיוניות לעור שהוא מכיל כמו גם חומצה לינואית בכמות גדולה. תערובת של רוז היפ, פטשולי וויטמין E תהיה נהדרת. מומלץ בעיקר לשלבם בתוך קרם ולמרוח אותו כמה שיותר על הצלקת ועד לספיגה מלאה לתוך העור. לגבי Stelaria media (כוכבית מצויה), צמח זה מצויין בעיקר לטיפול במצבים שונים המלווים בגרד. הצמח מרגיע, מונע גירוד ואנטי דלקתי. למיטב ידיעתי אין לו יכולת ריפוי צלקות אלא מטפל בפצעים וכיבים בשלב האקוטי וגם אז השימוש אינו בשמן המופק מהצמח אלא בטינקטורה. חג שמח

לבנדר

פעילותו העיקרית הינה כמחטא ונוגד דלקת. ראיתי אותו מטפל נפלא בחתכים, פצעים וכוויות - אפילו קשות, אך מנסיוני יכולתו לעזור לצלקת להגליד אינה חזקה במיוחד. אם נוכחת אחרת אני שמחה לשמוע.

כלב קר

New member
רוז היפ

קניתי קרם של GADE לאחרונה וראיתי שיש בו רוז היפ ועוד כל מיני אצות ים ,מי פרי התפוח ,תמצית עלי נענע בעקרון אני לא הכי מאמינה בחברות האלו פשוט היתי צריכה קרם לחות לפנים

למעלה