ROSSO DI SERA. SUKHOMVIT SOI 15 BANGKOK. איטלקית.
כשרק עברתי לגור באזור זה היה בניין שומם ונטוש. אח"כ נפתחה שם מסעדה איטלקית
שלא זכתה להצלחה יתרה ונסגרה תוך שנה.
את מקומה תפסה מסעדה איטלקית אחרת שגם נסגרה תוך שנה.
לפני זמן מה נפתחה שם מסעדה איטלקית שלישית שנראה שזוכה ליותר הצלחה.
עיינתי בתפריט לפני כשלושה חודשים והוא נראה לי מעניין, הערב החלטנו ללכת לשם.
הרוב הצדיק את הציפיות.
שני סוגי לחם מוצלחים עם מספר מטבלים. אחד עגבניות חריפות, אחד חצילים במרקם שהזכיר טחינה ואחד מתוק על בסיס שזיפים שהתאים לברזאולה. וגם כמה זיתים.
ראשונות:סלט קיסר שהכיל כמובן הרבה חסה אבל גם הרבה עוף ובייקון ורוטב על בסיס מיונז. מצויין.
ו COLD CUT שנקרא אצלם קטן אבל הייתה בו כמות גדולה של מורטדלה,
ברזאולה, סלמי, האם ועוד בשר מעושן כלשהו ובערך 8 סוגי גבינה.
הכל מאיטליה והכל מעולה.
למעשה בשלב זה יכולנו לגמור את הארוחה.
אבל הזמנו גם ספגטי פירות ים שהכיל שרימפס, קלמרי, מולים וווננגולי ואפילו ספגטי. הכל בשפע. טוב מאוד אבל רק נישנשנו.
אוסובוקו עגל שהיה הסיבה בגללה רציתי ללכת למסעדה. מצויין. בושל עם פטריות פורצ'יני טריות..
ליד הגיע ריזוטו בסיסי שבושל קום איל פו. אז מה אם זה בצרפתית ולא באיטלקית?
עיקרית נוספת-פילה RED SNAPPER שהגיע עם קוביות תפו"א אפויות ותרד.
כאן כבר נשברנו כי היינו מלאים מדי אבל טעמתי מהדג, הוא היה מתובל מדי וצלוי מדי,
מנה לא מוצלחת. מהתפו"א כבר לא טעמתי.
נלקחה לדירת בת זוגתי, אשמע מחר מה הייתה דעתה. שלי שלילית.
על קינוחים ויתרנו, היינו מלאים מדי. אבל ללימונצ'לו ע"ח הבית לא סרבנו.
מסיבה לא מובנתהם מחזיקים רק יין אדום קר כך שהעדפנו יין לבן קר שזה סביר
אבל הוא היה צ'ליאני ולא איטלקי.
בגדול אפשר לסגור שם יופי של ארוחה עם COLD CUT גדול ב 75 ש"ח או עם שתי פיצות משובחות ב 20 ש"ח לאיש.
מחירים לארוחה הזו בחשבונית שבתמונה.
כשרק עברתי לגור באזור זה היה בניין שומם ונטוש. אח"כ נפתחה שם מסעדה איטלקית
שלא זכתה להצלחה יתרה ונסגרה תוך שנה.
את מקומה תפסה מסעדה איטלקית אחרת שגם נסגרה תוך שנה.
לפני זמן מה נפתחה שם מסעדה איטלקית שלישית שנראה שזוכה ליותר הצלחה.
עיינתי בתפריט לפני כשלושה חודשים והוא נראה לי מעניין, הערב החלטנו ללכת לשם.
הרוב הצדיק את הציפיות.
שני סוגי לחם מוצלחים עם מספר מטבלים. אחד עגבניות חריפות, אחד חצילים במרקם שהזכיר טחינה ואחד מתוק על בסיס שזיפים שהתאים לברזאולה. וגם כמה זיתים.
ראשונות:סלט קיסר שהכיל כמובן הרבה חסה אבל גם הרבה עוף ובייקון ורוטב על בסיס מיונז. מצויין.
ו COLD CUT שנקרא אצלם קטן אבל הייתה בו כמות גדולה של מורטדלה,
ברזאולה, סלמי, האם ועוד בשר מעושן כלשהו ובערך 8 סוגי גבינה.
הכל מאיטליה והכל מעולה.
למעשה בשלב זה יכולנו לגמור את הארוחה.
אבל הזמנו גם ספגטי פירות ים שהכיל שרימפס, קלמרי, מולים וווננגולי ואפילו ספגטי. הכל בשפע. טוב מאוד אבל רק נישנשנו.
אוסובוקו עגל שהיה הסיבה בגללה רציתי ללכת למסעדה. מצויין. בושל עם פטריות פורצ'יני טריות..
ליד הגיע ריזוטו בסיסי שבושל קום איל פו. אז מה אם זה בצרפתית ולא באיטלקית?
עיקרית נוספת-פילה RED SNAPPER שהגיע עם קוביות תפו"א אפויות ותרד.
כאן כבר נשברנו כי היינו מלאים מדי אבל טעמתי מהדג, הוא היה מתובל מדי וצלוי מדי,
מנה לא מוצלחת. מהתפו"א כבר לא טעמתי.
נלקחה לדירת בת זוגתי, אשמע מחר מה הייתה דעתה. שלי שלילית.
על קינוחים ויתרנו, היינו מלאים מדי. אבל ללימונצ'לו ע"ח הבית לא סרבנו.
מסיבה לא מובנתהם מחזיקים רק יין אדום קר כך שהעדפנו יין לבן קר שזה סביר
אבל הוא היה צ'ליאני ולא איטלקי.
בגדול אפשר לסגור שם יופי של ארוחה עם COLD CUT גדול ב 75 ש"ח או עם שתי פיצות משובחות ב 20 ש"ח לאיש.
מחירים לארוחה הזו בחשבונית שבתמונה.