ROSSO DI SERA. SUKHOMVIT SOI 15 BANGKOK. איטלקית.

prizman

New member
ROSSO DI SERA. SUKHOMVIT SOI 15 BANGKOK. איטלקית.

כשרק עברתי לגור באזור זה היה בניין שומם ונטוש. אח"כ נפתחה שם מסעדה איטלקית
שלא זכתה להצלחה יתרה ונסגרה תוך שנה.
את מקומה תפסה מסעדה איטלקית אחרת שגם נסגרה תוך שנה.
לפני זמן מה נפתחה שם מסעדה איטלקית שלישית שנראה שזוכה ליותר הצלחה.
עיינתי בתפריט לפני כשלושה חודשים והוא נראה לי מעניין, הערב החלטנו ללכת לשם.
הרוב הצדיק את הציפיות.
שני סוגי לחם מוצלחים עם מספר מטבלים. אחד עגבניות חריפות, אחד חצילים במרקם שהזכיר טחינה ואחד מתוק על בסיס שזיפים שהתאים לברזאולה. וגם כמה זיתים.
ראשונות:סלט קיסר שהכיל כמובן הרבה חסה אבל גם הרבה עוף ובייקון ורוטב על בסיס מיונז. מצויין.
ו COLD CUT שנקרא אצלם קטן אבל הייתה בו כמות גדולה של מורטדלה,
ברזאולה, סלמי, האם ועוד בשר מעושן כלשהו ובערך 8 סוגי גבינה.
הכל מאיטליה והכל מעולה.
למעשה בשלב זה יכולנו לגמור את הארוחה.
אבל הזמנו גם ספגטי פירות ים שהכיל שרימפס, קלמרי, מולים וווננגולי ואפילו ספגטי. הכל בשפע. טוב מאוד אבל רק נישנשנו.
אוסובוקו עגל שהיה הסיבה בגללה רציתי ללכת למסעדה. מצויין. בושל עם פטריות פורצ'יני טריות..
ליד הגיע ריזוטו בסיסי שבושל קום איל פו. אז מה אם זה בצרפתית ולא באיטלקית?
עיקרית נוספת-פילה RED SNAPPER שהגיע עם קוביות תפו"א אפויות ותרד.
כאן כבר נשברנו כי היינו מלאים מדי אבל טעמתי מהדג, הוא היה מתובל מדי וצלוי מדי,
מנה לא מוצלחת. מהתפו"א כבר לא טעמתי.
נלקחה לדירת בת זוגתי, אשמע מחר מה הייתה דעתה. שלי שלילית.
על קינוחים ויתרנו, היינו מלאים מדי. אבל ללימונצ'לו ע"ח הבית לא סרבנו.
מסיבה לא מובנתהם מחזיקים רק יין אדום קר כך שהעדפנו יין לבן קר שזה סביר
אבל הוא היה צ'ליאני ולא איטלקי.
בגדול אפשר לסגור שם יופי של ארוחה עם COLD CUT גדול ב 75 ש"ח או עם שתי פיצות משובחות ב 20 ש"ח לאיש.
מחירים לארוחה הזו בחשבונית שבתמונה.











 

prizman

New member
שתי הערות.

כשכתבתי דירת בת זוגתי הכוונה כמובן לדירה של הבת של זוגתי. המינוח נכון.
באופן מפתיע ובניגוד למה שציפינו לא הופיע בחשבון הזה סעיף שרות. השארנו כמובן ולא מעט
כי הוא היה באמת מצויין, דבר לא נדיר בתאילנד.
רק תהיתי מדוע לוקח כ 10 דקות יותר לפרוס כמה נקניקים וגבינות מאשר להכין סלט קיסר
שיש בו חזה עוף ובייקון מטוגנים.
ולחתולית, שום דבר מאלה לא היה חריף למרות שזוגתי ביקשה את הספגטי חריף.
 

החתולית

New member
יפה מצדך לחשוב עלי

אתה הרי יודע שלמרות שבמטבח האיטלקי יש מנות חריפות, הן פחות נפוצות מאשר במטבח התאילנדי.
&nbsp
אם שאגיע לבנגקוק יום אחד, והמסעדה האיטלקית הזאת תצליח להחזיק מעמד במיקום שאינו מאיר פנים למסעדות איטלקיות, אבדוק את עניין החריפות
 

prizman

New member
זה מיקום שלא יאיר פנים לאף מסעדה, לאו דווקא איטלקית.

הרחוב הוא רחוב מגורים שקט לחלוטין, רוב התושבים בו מערביים שבניגוד לתאילנדים
כן נוהגים לבשל בבית ובמרחק 200 מטר משם יש רחוב בילויים סואן עם המוני מסעדות כולל איטלקיות שכל תייר יעדיף להגיע אליו.
גם אני סקרן לדעת עד כמה המסעדה הזו תשרוד.
אתמול מלבדנו היה רק עוד זוג אחד והם הסתפקו בפיצה.
ככה אי אפשר לקיים מסעדה שלהערכתי דמי השכירות שלה הם סביב ה 20,000 ש"ח
לחודש והיו שם לפחות 6 אנשי צוות שגם צריך לשלם להם משכורות.
את המחירים שהם גובים ראית. לשם הנוחות חלקי ב 10 כדי להגיע לש"ח למרות שזה
חישוב מקורב, לא מדוייק.
 
למעלה