Roswell high מחליף את "באפי"

Roswell high מחליף את "באפי"

בסטאר וורלד. השבוע הפרק האחרון בעונה הרביעית של באפי, ולאחר מכן, יתחילו בשידור העונה הראשונה של רוזוול, שהיא מחלק מהטרנד של מד"ב לנוער. סוזן

אויש.. די.. אל תאמר לי את זה..

יש לך מושג מתי ישדרו את העונה החמישית שוב? (זהירות, ספויילר, למי שראה את שמות הפרקים מהעונה החמישית זה די ברור) בדיקו כשדרוסילה חוזרת בפרק הראשון של העונה הבאה!! רוע לב! ואל. (ימי חמישי לא יהיו ימים מיוחדים יותר.. :p)

נראה שאחרי העונה הראשונה של רוזוול

ונראה גם שאנג´ל יישאר כרגע בשידורים חוזרים. אז, עוד כמה חודשים, תחזור באפי בעונה החמישית (שכבר ראיתי את סופה) ואנג´ל בעונה שניה. אבל מתי שהוא קודם לכן באפי תגיע ל"ביפ". סוזן

wiskin

New member
מה זה roswell high?

אולי אני אתחיל לראות משהו בסטאר וורלד בימי חמישי...

ראיתי רק פרומואים

ששודרו בזמן ששודרו פרקי העונה השישית של זינה (שנשלחו אליי מארה"C). נראה שמדובר במין סדרת מד"ב המתרחשת בעיירה קטנה, והתמתרכזת בחייהם של כמה בני נוער. מין דוסון,ס קריק, אולי פחות גרוע, אני מקווה. דרך אגב, לצופי זינה מביניכם: אחד מהתפקידים הראשיים ב"רוזוול" משוחק על ידי שירי אפלבי, ששיחקה את טארה ב"זינה". סוזן

Tomji

New member
ג´ונתן פרייקס התארח שם כמה פעמים

בתפקיד עצמו... הוא שיחק בפרק שבו הנערים הגיבורים של הסידרה הלכו לכנס סטארטרק או משהו כזה. אחד התסריטאים של "חלל עמוק 9" הוא עכשיו תסריטאי בסידרה הזו. מה שידוע לי זו סידרת מד"ב לנוער, שמצליחה לא רע בינתיים. מה שכן, כשאומרים היום ´מד"ב לנוער´ זו הגדרה לא ממוקדת - אני מקווה שהסידרה היא לא ברמה של סרטים כמו "צעקה"...

wiskin

New member
מה הקשר לדוסון קריק וצעקה?

מד"ב לנוער, מה שזה לא יהיה, זה עדיין מד"ב מה שאמור לעשות את זה יותר איכותי מפארודיית אימה מטופשת או מלודרמת נעורים מגוחכת. אני מקווה...

למעלה