Rotten reality girl

Rotten reality girl

טוב אני לא אשיב לכל הודעה "נחמדה" שלך.. אז החלטתי לכתוב לך הודעה ברורה. אני רואה שיש לך משהו נגד הפורום הזה ולא משנה מה הן סיבותייך לא מוצא חן בעינייך שיש פורום כזה- אז אל תיכנסי אליו! ואל תכתבי כאן ותרדי על אחרים! עם כל הכבוד כל אחד יכול לפתוח פורום עם הנושא שמעניין אותו וזה מה שאנחנו עשינו אז אל תתערבי ותישארי במקום שממנו באת. מה שאת עושה עכשיו זה ממש לא יפה. אז תפסיקי תכף ומייד! יש אנשים שרוצים להיות כאן בפורום ולכתוב כאן ואת סתם קוטלת עם הודעות שבכלל בכלל לא במקום. אל תתחילי לתפוס מעצמך.. זה לא גישה טובה לחיים. מקווה שהבהרתי לך כמו שצריך. ואני חושבת שמן הראוי שתתנצלי כאדם בוגר.

דיתוּש

New member
חחח נו אבל את לא מבינה???

היא מנסה להיות מקובלת!!!
ברצינות עכשיו, אני מסכימה איתך. אם לא בא לאנשים לכתוב זה נהדר... אבל יש אנשים שכן אוהבים. אז יאללה חלאס, לפני שייקפצו לי הפיוזים עוד יותר גבוה. טיק. טיק. טיק.

חנונית נחמדה

אני אתנצל בפניך באותו יום בערך, אשר בו דגים ירכבו על אופניים.. תמשיכי לחלום. לדעתי זה פורום שטחי ורדוד, ואת לא יכולה לפסול את דעתי ולהורות לי מה לחשוב. זכותי! זו מדינה דמוקרטית!

אויש.. את פשוט מסכנה..

יושבת לך בערב יום שישי ונכנסת לפורום הזה שלטענתך הוא דפוק.. ואת טוענת שאת מקובלת ויש לך חברים ולומדת בעוניברסיטה מה את רוצה שנחשוב עלייך?! את לא מפחידה כאן אף אחד את פשוט הורסת כאן לכולם וחבל. כי זה ממש מגעיל מה שאת עושה. תחזרי למקום שממנו באת ותפסיקי להתלהב הבנו כבר מי את. ואם את חושבת שאם תקראי לי "חנונית נחמדה" את תעליבי אותי אז צר לי.. אני יודעת מי אני ולא איכפת לי מה תגידי. אז תפסיקי עם השטויות האלה.

נשמה, לא ניסיתי לפגוע.

כפרה, אל תבכי.. אני לומדת בעוניברסיתה (יא עילגת, תלמדי לאיית!) לתואר בלשון. ואני יושבת בבית בשישי בערב, כי אני מאאאאאגניבה ומקובלת, ובא לי לרדות בחנונים. יאללה יאללה לכי חפשי!

שינית את הניק ניים שלך מ-

girl ל- woman?! חחח זה מצחיק.. ואת מלמדת אותי לכתוב?! כפרה שלי כותבים אוניברסיטה לא ענויברסיתה| וכן.. רק עלייך אני אבכה. אני רואה שאת נכנסת לפורום כל כמה דקות.. יפה.. משקיענית!

כן.. משעמם לי!

וכל המגניבים הלכו להתדרדר לסמים ולזנות. ובאמת, ממש לא בא לי להיות כמו אמא שלך.. וגם את, 4 דקות אחרי כל תגובה שלי, את מגיבה.. יפה יפה. משקיענית! וכותבים עוניברסיתה!!!

צר לי מאוד לומר לך, יקירתי,

אך אם תמשיכי בהתנהגות זו, לא משנה מאיזה שם משתמש תשתמשי, אנו נחסום אותך, ויותר מכך - נדווח עליך למערכת 'תפוז', כך שלא משנה איזה שם שתבחרי לך, לא תוכלי לכתוב כאן. או בכלל. חבל. [חבל? לא בטוחה כ"כ.] אותי דווקא מצחיקה ההתנהגות הוונה-בי מטיפה שלך, האינפנטיליות והערות הביניים הלא קשורות. לכי, לכי תלמדי לאיית בעוניברסיתה ובדרך, ובאמצע, ובצד, תמצאי לעצמך חברים אמיתיים להתקרצץ עליהם. איני אוהבת להשתמש בשפה בוטה או במילים גסות, לכן לא אעשה זאת, אבל אני מזהירה אותך, כאן ועכשיו, וגם במסר שאני מתכוונת לשלוח לך בקרוב, שכדאי לך מאוד להפסיק עם ההתנחלות והערותייך אלו. |אזהרה|

p r u d e n s

New member
קצת כבוד!../images/Emo182.gif

היא בת 14 ולומדת בעוניברסיתה, ועוד לתואר בלשון. פלאס היא גם מקובלת ואתה לא! אז שב בשקט, חנון

עמיתוש

New member
גאאאדדד..

GET A LIFE! ברצינות!. ולמנהלות - בני אדם כאלו, שמפיצים את תורתם בצורה אובססיבית ולא הכי קשורה לפורום, יש לחסום. ולך, אשת המציאות הרקובה אני כותב מכל הלב - תמצאי חיים! הם שם, בחוץ, מחכים רק לך.. לוחשים כל הזמן "הפסיקי להציף פורומים באינטרנט בתור תחביב משועמם ותהיי איתנו". סבבה?
.

למעלה