roy cohen

roy cohen

אני שמח שאתה כבר מזלזל בחולון אבל השנה אנחנו בנינו קבוצה מצוינת ויחד עם הקהל (הכי טוב בארץ) והמסורת (חולון קבוצה יותר ותיקה מרושלים) מקומנו בצמרת מובטח. לידיעתך , משה מזרחי יהיה שחקן חמישיה בחולון ומי שיוביל את הקבוצה הוא טרבור ראפין , רכז מהשורה הראשונה של הרכזים באירופה (תסתכל במאמרים ובסטטיסטיקות , תשווה אותו לבלקוול ותבין שבאמת אין מה להשוות). לגבי הקהל , אז נכון שברוב המשחקים האולם לא מלא אבל בעת צרה כבר הוכח שאוהדי חולון באים בהמוניהם לעודד את הקבוצה שלהם , לא רק שהיא נלחמת בצמרת אלא בעיקר שהיא נלחמת על חייה בתחתית ).מעבר לזה , נפגש במחזור השלישי בחולון , לאחר מכן אין לי ספק שאתה כבר תדבר אחרת.

אשכולון

New member
לדעת הקהל

רק לדעת הקהל של חולון הם הקהל הכי טוב בארץ. בגדול הגיל הממוצע שם הוא 14 . 70% מהקהל זה ילדי בית הספר לכדורסל ושחקני מחלקת הנוער שלא משלמים. עצם העובדה הזאת לא יכולה לתת להם את התואר של הקהל הטוב ביותר.

שטויות במיץ עגבניות. הקהל

של חולון זה קהל צעיר אבל ממוצע הגילאים שם הוא בסביבות עשרים וזה רק ביציע של האוהדים השוים באמת כאשר ביציע ממול ממוצע הגילאים הוא גבוה הרבה יותר. אה , כן , וכולם משלמים. שוב , הוכחת שאין לך טיפת מושג ולגבי הקהל הכי טוב בארץ , אתה יכול לשאול למשל את דיוויד שטרנלייט וראיין לקסר.

אשכולון

New member
זאת דעתי

לא בדיוק הבנתי מה עניין שמאלנים לכאן, מה עניין מוסתים ומה הקשר לעגבניות. זוהי דעתי ויתכן שאין לי מושג (סוף ציטוט) אבל אני עומד עליה גם אם זה לא מוצא חן בעניך. ובגדול לא כל מה שלטעמך לא נכון הוא שטויות במיץ עגבניות. שבת שלום.

יש משהו מאוד בסיסי שאתה

לא מבין. אין כאן עניין של דעה אלא עניין של עובדות. אתה יכול גם להגיד שלדעתך מגדלים עגבניות על המאדים , אז זו דעתך , אבל יש עובדות מוחלטות שזה לא כך ולכן אין כאן עניין של דעה. אני בא למשחקים של חולון קצת יותר ממך ולכן אני יודע פחות או יותר את חתך הקהל שבא למשחקיןם אז בבקשה אל תכתוב על דברים שאין לך שמץ של מושג בהם.

roy_ma

New member
אל תעשה מעצמך צחוק.

ילדים רכים ומוסתים- זה הספציאליטה במלחה.

roy_ma

New member
בשבתות, תחוש בהבדל העיקרי.

אתם בעוצר, אנחנו בכושר.

roy_ma

New member
כתושב חולון, אני מעיד:

אין כמו הקהל בחולון, הכי חם ונאמן בארץ. לי-ם זה ילדים זבי חוטם, וסלבריטאים מליגה ז`, שמאלנים.

משה_עדש

New member
אני מקווה מאוד שמה שכתבת זה בצחוק

בגלל שאתה גם סותר את עצמך: ``הקהל הכי טוב בארץ- האולם בדרך כלל לא מלא`` אז דבר ראשון, כנראה שאתה היחיד שחושב ככה כי כל אחד שהיה אי פעם במלחה יודע בדיוק מי הקהל הכי טוב בארץ, וזה לא הקהל של חולון או מכבי). ``קבוצה עם מסורת - בעיקר במאבקי תחתית`` אולי יש לכם מסורת של להיות בתחתית. חוצמזה, את הנקודות סופרים בבנק ובשורה התחתונה הפועל יותר טובה מחולו בשתי דרגות, ולא אכפת לי אם יהיה לכם את דיוויד ריברס. מה אכפת לי שיש לכם את ראפין ואת משה מזרחי? אין לכם אף אחד אחר. אולי בניתם קבוצה טובה אבל עד שתגיע לרמה שלנו, גם מבחינת הקהל וגם מבחינת הכדורסל, יעברו כמה שנים טובות, אם בכלל. נתראה בליל ה-29.10 אחרי המחזור השלישי

אתה אפילו לא מבין מה שאני

מנסה להגיד וזה לא שלא היתי ברור. אז ככה , דדש ,מה שכתבתי זה שחולון קבוצה עם מסורת. לא כתבתי בשום מקום ``קבוצה עם מסורת במאבקי תחתית``. מה שניסיתי להגיד , דדש , זה שגם שחולון היתה במאבקי הירידה , הקהל של חולון מילא עד אפס מקום את כל המקומות שחולון שיחקה בהם (נתניה , גבעת שמואל וכו`). לעומת זאת , אני זוכר טוב מאוד איפה היה הקהל שלכם לפני כמה עונות שהייתם בתחתית , הוא היה בבית , עמוק עמוק בבית. לגבי הרמה של שתי הקבוצות , בינתיים אנחנו סיימנו לפניכם בעונה שעברה ולכן אנחנו יותר טובים ממכם. אתם טובים בדיבורים אבל כמו תמיד , תקבלו את הבומבה מהר מאוד (לדעתי אפילו לפני המחזור השלישי חולון).

משה_עדש

New member
אז ככה

זה שסיימתם עונה אחת שני מקומות מעלינו לא עושה אותכם יותר טובים במסורת (איזה תארים יש לכם) ולא טובים מאיתנו השנה כי לשתי הקבוצות סגלים חדשים לגמרי. אני לא יודע על איזה קהל היה בבית לפני כמה עונות, אולי אלו שלא היו להם כרטיסים למלחה... כי ליח יש מנוי כבר 11 שנים להפועל והמשחק היחיד שאני זוכר שהיו פחות מ-2000 צופים היה כשהיה שלג כבד בי-ם במשחק נגד ר``ג ועדיין הגיעו 1700-1800 צופים. אז כמו שאמרת לאשכולות - אל תדבר על מה שאתה לא יודע. ואני אומר שוב: נתראה ב-29.10, גם במגרש בחולון, וגם אחרי זה בפורום.

אז ככה.

אני לא מהיום בכדורסל הישראלי ועד לפני שש שנים אתם הייתם קבוצה זניחה ולא משמעותית שנאבקה בתחתית רוב הזמן וכמעט לא היו באים אליכם צופים. לגבי המשחק בחולון , אני באמת מקוה שתבואו , אתה וחבריך ושלא יווצר מצב כמו בשנה שעברה ששלושת רבעי היציע שהכנו בשבילכם נשאר ריק (וגם המעטים שכבר באו התנדפו כמה דקות לסוף).

למעלה