Royal Ploughing Day - תאילנד

פספורט

New member
Royal Ploughing Day - תאילנד

היום מציינים בתאילנד את פתיחת עונת החרישה וזריעת האורז . אנשי הכפר יוצאים אל השדות ואוכלים פירות בשדה הפתוח וזאת לסימן של מזל והצלחה לעונה החדשה . גם המלך (או הנסיך) יוצא אל השדה אל מול מצלמות הטלוויזיה ופותח את העונה באופן רשמי. אז שתהיה עונה פוריה לכולם.

קרלטון

New member
מרוב חגיגות לא רואים עבודה

מאז הסונגראן אין שבוע בלי איזה סיפור.. בחירות, אחד במאי, חג כזה חג אחר, גם מחר לא עובדים (רבאק מפסיקים לי את המיזוג בבניין) מה יהיה?

Benkok

New member
איזה בניין?

ואם מפסיקים לך את המיזוג, זאת אחלה סיבה ללכת הביתה. לא?

קרלטון

New member
פורום טאואר ברצ'דאפיסק

אין לי בעייה למצוא סיבות ללכת הביתה..
אבל מה לעשות שיש לקוחות מחוץ לתאילנד ולא מעניין אותם סונגראן או כל סיפור אחר? יושב במשרד נוטף זעה...

Benkok

New member
שיורידו את הסוודר...

הרי גם ככה הם יושבים כל היום עם סוודר כי קר להם מהמזגן... 800 מעלות בחוץ, אלף אחוזי לחות, אתה רק רוצה לשבת בתוך המזגן והם יושבים עם סוודר, מחבקים את עצמם ולוחשים "נאו...נאו..." לך תבנה מדינה ככה...

קרלטון

New member
היום אני יושב ליד עובד שלי

הוא רועד.. ממש רועד מקור. מתחנן שנכבה את המזגן. אבל לבוא לעבוד כשאין מיזוג הוא לא יבוא... קי קיאט.

פספורט

New member
אפרופו סוודר ומזגן

זה מזכיר לי את האוטובסים הליליים הבין - עירוניים , המזגן מופעל במלוא העוצמה , מחלקים שמיכות , 50 תאילנדים רועדים מקור , 2 זרים מבסוטים. מה ? לא פשוט יותר לבקש מהנהג להעלות טמפרטורה ? מתעטפים בשמיכות ומעילים , סובלים ולא מוציאים הגה. מה ההיגיון פה ? אולי באוטובוסים לא ניתן לווסת את המזגן ? לא יודע.

קרלטון

New member
שילמת על אוטובוס ממוזג- תקבל מזגן..

אם אתה רוצה או לא. כמו שבמונית תבקש לכבות את המזגן, הוא מקסימום ינמיך לך אותו, הוא אף פעם לא יכבה משום מה. לך תבין.

למעלה