rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrRANKING JOE

DuBsYs

New member
rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrRANKING JOE

עוד יומיים הוא מגיע ואין בעמוד הראשון של הפורום אפילו הודעה אחת בנושא
אז בואו נזכר שזה פורום רגאיי, נשים את כל הדיבורים על מוש, הומואים וכו' בצד ונתרכז במסיבה המטורפת שהולכת להיות פה ביום חמישי. מי מביא המלצות לטיונים טובים של Ranking Joe ? Roots&Kulcha

טובא

New member
הנה כמה מומלצים של הבחור!

ARMAGGEDON TIME POOR MAN STRUGGLE ZION HIGH YOTHMAN PROMOTION (ובגלל שכל השבוע עסקנו כאן בענייני שרפות הנה אחד של RANKING JOEשגם אהוב עלי במיוחד וגם עוסק בנושא) WOOD FOR MY FIRE

שרשור התייצבות והיכרות../images/Emo70.gif

ראנקינג ג'ו, מעבר להיותו זמר אגדי, נחשב לאחד החשובים בסיגנון אותו הוא מבצע. כאשר מקשיבים לטיונים שהוציא, קשה שלא להבחין את ייחודיותו והכריזמה שלו... הליריקס שלו שנונות וסיגנון ההגשה הייחודי שלו הוא כזה שאף פעם לא נמאס ממנו, תקשיבו לשירים במיי ספייס שלו, תקשיבו לקטעים שלו בדאב סייד אוף דה מון המופתי של איזי סטאר, חפשו סטים וסשנים שהופיע בהם לייב, ותבינו למה פשוט אסור לכם להחמיץ את ההופעה מחר בקומפורט! ערב של קולצ'ר, של ייחודיות של אומן שעל הסטייל שהביא ופיתח גדלו כל אומני הדאנסהול שאתם אוהבים היום, וזה כולל את קפלטון! סיפור חיים מאוד מעניין יש לראנקינג ג'ו, שעבד יחד עם כל אומני הרגאיי הגדולים בשנות ה-80, טיפח קריירה בינלאומית בעשור האחרון ואף עזב את ג'מייקה לטובת ניו-יורק, ארה"ב. הסתכלו על הדיסקוגרפיה המפוארת שלו, הכוללת אלבומים רבים והופעות אורח רבות עוד יותר. וההופעה החיה שלו, שפטו בעצמכם: הנה וידאו קצר שלו עם קרלטון ליוינגסטון (שנתן את אחת ההופעות המדהימות שראיתי לפני שנה וחצי בבארבי) בהופעה בקנדה. למטה יש וידאו נוסף ממש חדש, מטריביוט לכוכבי הדאנסהול הותיקים, ביניהם גם הוא. דבר אחד בטוח - ראנקינג ג'ו יודע לעשות את העבודה!!! כל מי שמגיע מחר שיעשה
להתראות מחר!!!

יוצא לשם עכשיו!!!

מקווה לראות הרבה שמפאת חוסר הזמן כפי הנראה, לא עשו
ייייייייייייייייאלה ביי :)

ההופעה של ראנקין ג'ו - סיכום

חברים, אני לא זוכר מתי נהנתי ככה בהופעה. אבל זה לא מפתיע, היה קשה שלא! הופעה כל כך מדהימה, בכלל כל הערב היה כזה: מהכניסה לקומפורט אפשר היה לראות שהולך להיות ערב מיוחד, על מסכים ענקיים הוקרנו מופעי רגאיי משנות השמונים כדי להכניס לאווירה (לי אישית זה עשה צביטות בלב, כמה הייתי רוצה להיות שם). ברקע התנגנו טיונים מדהימים ע"י אפיקומן ויסאיה, והקהל החל להגיע בהמוניו. סנסי עלו מיד לאחר מכן והרגיעו את חששותי המעטים שהולך להתנגן עכשיו ראגא-ג'אנגל. אני חייב לתת ביג אפ מטורף לחבר'ה האלה, הם עושים עבודה פשוט מדהימה בכל קנה מידה, ומעבר להכל יודעים להתאים עצמם לכל ערב. הטיונים שהתנגנו היו מתאבנים מעוררים תאבון במיוחד, שעה שכולם ידעו שאוטוטו אנו הולכים לשמוע את ראנקינג ג'ו בכבודו ובעצמו לייב על הבמה שהוקמה במיוחד. ואז, בשיא הקוליות המאפיינת אותו, עלה ראנקין לוי יחד עם זוגתו והתקליטנית הכי טובה בארץ ובכלל שיצא לי לשמוע, אלן. לא היה זה סט חימום נוסף, כי אם רגע האמת, כאשר ראנקין לוי הציג את כוכב הערב לעלות לבמה. השאגות בקהל הרעידו את האדמה! ברקע נשמעו שריקות וצופרים, וראנקינג ג'ו עלה ומיד החל לשיר לקהל המרוגש. ההופעה נמשכה למעלה משעתיים. לא שמעתי את הסוף כי נאלצתי לחתוך, אבל משך כל ההופעה, כמו שאר הקהל עמדתי מהופנט מול זמר מופלא, אגדי ללא שום קלישאה. דאנסהול ראגא במיטבו. ליריקס חכמות, השפעות של אז (גרסאות לג'וניור מארבין, שוגר מינוט, דאדי יו רוי כמובן וכיו"ב) וגם של היום (גרסא משלו לדרייבר של בוג'ו!). פשוט תענוג של הופעה. ועוד לא הזכרתי את ג'נרל לי עם הקול המשגע!!! שידן אמר לי בצדק רב במהלך ההופעה, שכבר קשה לשפוט מי הייתה ההופעה הכי מדהימה השנה וזה פשוט נכון. כל הופעה שאנו רואים יותר גדולה ומפתיעה מזו שקדמה לה. מגיעים אלינו השנה לארץ האומנים הכי גדולים, ועל כך כבוד רב לכל העוסקים במלאכה. דבר אחד ודאי - ההופעה אתמול הייתה אירוע בלתי נשכח ונקודת ציון נוספת לרגאיי בישראל. את הרושם הטוב שעשינו על ראנקינג ג'ו, הוא לקח איתו הלאה, ויש לזה חשיבות עצומה. בתקווה לעוד הופעות רבות מסוג א' א' א' זה, שיידי.

DuBsYs

New member
הייה מדהים, ערב שלא ישכח

מזמן לא הייתה בעיר מסיבת רגאיי ודאנס הול כ"כ טובה. לראות אומן ג'מייקני מהשורה הראשונה, אחד שכבר שלושה עשורים נמצא בטופ וגם היום נמצא בשיא הכושר זה לא דומה לשום דבר אחר שהייה פה בשנתיים-שלוש האחרונות. ואם מה שהלך בקומפורט זה דאנסהול, אני מת על דאנסהול!!! ובכלל כבוד גדול מאוד לאפיקומאן וסנסי על הסטים המצויינים וכמובן לרון ואלן, AKA MYLORD SOUND על ההפקה המטורפת ועל המסיבה הכ"כ מוצלחת. ROOTS & CULTURE

למעלה