RSPA לחמניות נ"ג

RSPA לחמניות נ"ג

המלצה חמה!
280 גרם קמח סורגום
20 גרם קמח טף
175 גרם עמילן- ת"א או טפיוקה או תירס לבן(לא קורנפלור!) או תערובת מהם.
כפית שטוחה קסנטן גם
כף וחצי שמרים יבשים
חצי כוס שמן זית
2-3 כפות מייפל טבעי או סילן
מעט מלח
2 כוסות מים פושרים

לערבב את כל היבשים היטב להוסיף את הרטובים.כשהעיסה אחידה ניתן להשאיר לתפוח בקערה או להכניס לתבנית ולתת לזה לתפוח שם. אני אופה בתבנית מאפינס משומנת ומתפיחה בתבנית. כשעה עם מגבת מעל. מכניסה לתנור כשמפזרת מעל אגוזים מרוסקים גס.
אופים ב-175 מעלות.

חבל על הזמן.
נשמרות מצויין גם בהקפאה , ניתן להפשיר אפילו במיקרו , ניתן לפרוס, פשוט מתכון מנצח.
ניתן להשתמש באותו בצק כבסיס לפיצה או לחמעג'ון
 

RSPA

New member
תודה. זהו, שבתי לפה אחרי הרבה סיוטים....


 
למעלה