RSS ....מופנה למנהל הפורום..

itzik54

New member
RSS

שלום רציתי ממכם חבריי היקרים עזרה. הבעיה היא :יש לי נוקיה e61 עם מערכת הפעלה סימביאן 9.1 רכשתי 2 תוכנות בתשלום כמובן עבור המכשיר על מנת לקרוא חדשות rss במכשיר. לצערי שניהם לא תומכות בעברית . אולי אתם יכולים לעזור לי בתוכנה שתתמוך עברית במכשיר כזה.אולי יש למישהו מכשיר כזה והוא משתמש ב rss בבקשה המליצו על תוכנה שתעבוד עם עברית. ובתשלום.לא איכפת לי. יום טוב המיואש.

itzik54

New member
סימביאן

שלום היכן אני יכול להוריד תוכנות בתשלום או לא עבור נוקיה e61 .למערכת סימביאן 9.1 יום טוב

AYELET1

New member
נסה גם בפורום סימביאן

וחוץ מזה מפנה את שאלתך לעומרי שהוא בעל מכשיר זהה, חבר פורום וגם חובב ערסים

itzik54

New member
RSS ....מופנה למנהל הפורום..

שלום שמי איציק ואני בטוח שתוכל לעזור לי.זה בעניין rss של הפורום הזה בתפוז. כתבתי את הערוץ של הפורום במיקום של הפידים בתוכנה ועכשיו...אני רואה על המחשב את ההודעות שלי אבל כל פעם שאני מרענן את הדף אני לא רואה תגובות להודעות שלי.חשוב לציין שאני עובד עם טריאו 650 ועם שאר הערוצים הכל עובד בסדר. ולעומת זאת על pc שאני מרענן תדף אני רואה תגובות לשאלות שלי. לסיכום. במחשב פלאפון שלי אני רואה את כל ההודעות בפורום.אבל ללא תגובות. האם תוכל לעזור לי בבקשה או כל מישהו אחר פה בפורום. בברכה איציק

itzik54

New member
המלצה

מישהו יכול להמליץ על תוכנת rss לנוקיה e61 שתומכת עברית תודה

AYELET1

New member
שאלת כבר פעם. חכה לתשובה, שרשר

את כל השאלות שלך לשרשור אחד וקרא את תקנון הפורום!

amitp

New member
אם הדפדפן בe61 זהה לזה של הn73

(ונדמה לי שכן) יש בו תמיכה מובנית בRSS עם תמיכה טובה בעברית.

+++

בכל קורא RSS תראה רק את ההודעה המקורית. כשאתה לוחץ על הלינק, הדפדפן מראה לך את התגובות, כאילו התחברת לפורום כרגיל. אתה כבר לא ב RSS במצב הזה.

למעלה