Ru Laren

SaidinsTaint

New member
Ru Laren

לרגל התקרבות סיום העונה של סטאר טרק DS9, נכנסתי לIMDB לראות פרטים על הסדרה. חוץ מהעובדה שג´וליאן באשיר היה אמור לשחק את בנג´מין סיסקו, גיליתי שקירה נריס היא דמות שהוספה ברגע האחרון - ובמקומה היתה אמורה להיות Ru Laren מ TNG. למרות שחשבתי שאני ראיתי את כל הפרקים של הדור הבא, לא זכרתי את הדמות הזו בכלל. בררתי קצת והצלחתי לגלות שהיא באג´ורית ששרתה על סיפון האנטרפרייז, ואחר כך ערקה למקי. מישהו יכול לספר לי עליה? להרחיב? לפרט? בתודה מראש אני

itstzar

New member
זה Ro Laren,

והמקור הכי טוב לדמות , זה בכתובת http://www.startrek.com/library/individ.asp?ID=112481 והשחקנית מישל פורבס Michelle Forbes

SaidinsTaint

New member
תודה

ראיתי את העמוד ההוא - אבל הוא לא כל כך עזר לי - באיזה עונה/עונות היא הופיעה? ולמה אני לא זוכר אותה ( אני לא מצפה לתשובה על זה [ועדיף שלא תענו - התשובות בטח לא יהיהו מחמיאות])? משונה מאוד... אני גם לא זוכר את הפרקים עם הרומיולאנית (חצי רומיולאנית?) ששיחקה אותה השחקנית של טאשה יאר... כנראה שפספסתי עונה או משהו

G.O.D

New member
וואלה???

את העובדה הזו לא ידעתי, ת´אמת? הייתי מעדיף את רו לארן על קירה נריס...

jerri

New member
מישל פורבס החליטה שהיא מתרכזת

בקריירה הקולנועית שלה (?) וסירבה לתפקיד, ואז החליטו בהפקה להחליף את התפקיד המיעוד בקירה. אבל זה היה כמעט שנה לפני תחילת ההפקה, ככה שזה לא ממש "ברגע האחרון".

jerri

New member
מישל פורבס החליטה שהיא מתרכזת

בקריירה הקולנועית שלה (?) וסירבה לתפקיד, ואז החליטו בהפקה להחליף את התפקיד המיעוד בקירה. אבל זה היה כמעט שנה לפני תחילת ההפקה, ככה שזה לא ממש "ברגע האחרון".

SaxonK

New member
אני חושבת

שחוץ מהסרט ההוא קליפורניה ותפקיד קטן בסדרה המחוז (?) עם ההוא מהדרה Coach הקריירה שלה לא תפסה תאוצה כל כך. חבל. אולי היא צריכה להוריד את השומה הזו מהפרצוף, אולי זה יעשה את ההבדל...

SaxonK

New member
אני קרועה על רו,

ומעדיפה אותה על פני קירה. אני חושבת שמישל פורבס שחקנית טובה יותר, הדמות של רו מורכבת ומעניינת יותר.

jerri

New member
נו, ומה היא הלכה ועשתה? החליפה את

וורף, בשיר ושות´ בחננות של חדר המתים, וויתרה על הנזלת של אודו לטובת נבירה בגופות
והיא באמת טובה, אני מניח שהיא היתה מביאה משהו אחר לגמרי לתפקיד, אם כי אני מחבב גם את קירה.

marlo

New member
היא שיחקה בסרט..

קליפורניה,עם דיוויד דוכובדני(מולדר מתיקים באפלה), ועם מיודעינו בראד פיט.הבחורה הנ"ל באמת חתיכה לא נורמאלית ,ויש לה דמות ממש מענינית. אבל חברה בל נזלזל בקירה ,דמות קטנה וחזקה לכשלעצמה.

Esmena

New member
אים שום דמיון בין הדמויות ,לדעתי.

הן דומות ב" גם היא בג´ורית וגם היא". זהו. ויזואלית, טלוויזיונית. אהי לא חושבת שנריספלית כמוני צריכה וראויה לענות על השאלה, אבל אני לא רואה את רו בDS9. כמו שאני לא חושבת שוורף צריך להיות שם. תהרגו אותי, אבל הם התיישנו. בניגוד לדמות השכן מהדלת הסמוכה של א´ובריאן שהיא טיימלסית.

למעלה