rumor has it...

Vdrums

New member
rumor has it...

שאולי יש סיכוי קטן, פיצפון אך מלא בתקווה ש POLICE יעשו איזה סיבוב בקיץ. שאו תפילה ותחזיקו אצבעות!!! אמן.

Vdrums

New member
תקרא שוב ותחליט האם באמת יש

תשובה לשאלה שלך.

לא הספקתי לקרוא שוב, ובכל זאת

הצלחת לענות לי בצורה זו או אחרת. הסבלנות משתלמת. דרך אגב, האם העובדה שסטינג עובד עם iTUNES, הופכת יותר אותו, או את אפל ל Sellout ? ונראה לך שזה קשור במשהו ? (מישהו אמר "תעלול יחסי ציבור "?)

Vdrums

New member
הלוואי והסבלנות תשתלם.

לא ממש איכפת לי אם סטינג יהיה SELLOUT של אפל שיעשו עסקים עד מחר. לי מפריעים דברים כמו פאף דאדי שלוקח שירים מעולים ועושה להם רמיקס מטופש על חבר שמת ואח"כ אנשים שומעים רוקסן ואומרים שזה שלו... אתמול נתקלתי בזה באמריקן איידול, בחורה שבאה לשיר את FEELING GOOD של מיוז אבל אמרה שזה של מישהו שעשה לזה קאבר (לא שהקאבר היה רע, אבל קרדיט מגיע למיוז)

אע? מיוז? לא נראה לי....

אלא אם Nina Simone עשתה קאבר לשירי מיוז בשנת 1965, אני לא רואה אפשרות שמיוז אכן כתבו את השיר... גילוי נאות: כותב שורות אלה מעריץ של להקת מיוז החל משנת 1999, וזכה להיות בהופעה שלהם (בלתי נשכחת) ובהחלט מתכנן לצפות בהופעה הקרובה שלהם (אם אני לא טועה, במהלך החודשיים הבאים).

Mירב

New member
כותב שורות אלה נעלם בזמן האחרון

מה קורה??!!!

saritoosh22

New member
כותב שורות אלו,

אמור לנחות בארץ בסביבות השעה שאני נוחתת בארץ המובטחת. יש סיכוי למפגש אצל ללה?

אם לא יצא לנו להיפגש בתוך ארה"ב..

אז בטח שיהיה נחמד להיפגש אצל להלה... אני אצור קשר כשאנחת...

שאלה מצויינת....

למרות שאני חייב לציין (נו טוב, לא ממש חייב... אבל תפסתם אותי ביום טוב) שכשאני מול המחשב אני מדליק טלויזיה ברקע, ולא מעט פעמים יוצא שיש אמריקן איידול, והזיופים של החבר'ה פשוט גורמים לי להסיט מבט התפעלות מדי פעם..

Vdrums

New member
אני מוצא את הפרקים הראשונים

של המבחנים משעשעים ביותר, האנשים שחושבים שהם סופרסאטרים, הבוחנים שקוטלים באכזריות, זה פשוט מצחיק. אח"כ זה כבר לא מעניין אותי.

תירוץ יפה...בוא נחזור לדברים

החשובים. אני מניח שראית את הפרסומות בזמן הסופרבול. הם מתאחדים - שבוע הבא ב-גראמי (או אולי זה טקס אחר, אני לא זוכר). אני מקווה שהסנונית תבשר על בואו של אביב מלא בהופעות, ומי יתן וקליפורניה תהיה אחד היעדים. ואמרו אמן

Vdrums

New member
מה שתגיד.

סופרבול לא ראיתי בטח לא את הפירסומות באמצע. אני צריך גם תירוץ לזה? סביר להניח שקליפורניה תהיה ברשימה. אני לא מודאג מזה.

אין צורך בעוינות

הכל ברוח טובה ואני מתנצל אם פגעתי בך. כתבתי את זה בצחוק ובציניות.

למעלה