rush poker - darkAI איפה אתה ?!

Shaycus

New member
rush poker - darkAI איפה אתה ?!

אני צריך שתעשה מדריך מלא ל-"איך להרוויח טוב בראש פוקר של פול טילט" זה פשוט מדהים לשחק שם, זה אשכרה בינגו, איך אפשר להרוויח שם בצורה בטוחה? חוץ מלהעלות עם ידיים טובות ולהיות "דחפן" עם ידיים מפלצתיות אחרי הפלופ אין שם דרך מתאימה נראה לי, זה פשוט לשחק רולטה רוסית..

2המרפא

New member
גם אני וגם גבי הרווחנו די טוב בזה

עד שחטפנו דאון סווינג עצבני. הבעיה עם ראש היא כשאתה מתחיל לרוץ ממש רע אז ממש רע ואין בעיה להעיף 30 ביי אין מהטילט. כעקרון אתה מרביץ שם עם כל דבר שהוא טופ פייר ומעלה, פלואטים עובדים היטב. יעשו לך הרבה 3בט כשאתה מרים בפוזישין על תעשה את זה עם זבל מוחלט. והכי חשוב אל תשחק יותר עמוק מ250 בליינד.

Shaycus

New member
אני משחק יחסית נמוך

אתמל ניסיתי לקפוץ מעל הפופיק והלכתי לבליינדים של 0.25/0.5, שכל הרול שלי הוא 350 דולר לשבת עם 50 דולר בשולחן ראש זאת טעות זה כל מה שאני יכול להגיד :(

shaywh

New member
דווקא לקחתי פעם קופה של בערך 1000 בליינדים

זה היה ב0.05-0.10 למרבה הצער, אבל עדיין קופה של מאה דולר... בגדול הלקחים שלי מראש זה שהעקרונות של הפוקר עדיין קיימים, פשוט בצורה יותר אינטנסיבית. נניח הואריינס ב6מקס יהיה יותר גדול ולכן עדיף לשחק פולרינג לכל מי שמשחק בלי הרול המתאים. בראש יקח הרבה פחות זמן כדי לראות את זה. עדיין המנצחים יהיו אלה שיצליחו לחשוב על כל יד בנפרד, למרות שבראש לא חשוב כ"כ איך אתה משחק באופן כללי והתדמית שלך בניגוד למשחק נורמלי, כל עוד לא עושים דברים שגורמים לאנשים לסמן אותך. הייתי אומר שבאופן כללי בראש יותר פשוט להשוות את צורת המשחק שלך למה שמקובל ברמה מאשר לתת לזה קונטרה. אם באיזה רמה עושים הרבה 3בטים על מי שמעלה מהכפתור, אז יותר פשוט לשחק גם ככה במקום להתחיל עם בלופים של 4בט והשוואות עם ידיים בינוניות.

Shaycus

New member
../images/Emo45.gif

אני פשוט חושב שבראש צריך לתת לידיים לשחק יותר מאשר לשחקן, אם בשולחנות רגילים אני לפעמים חושב על השוואה של 3בט עם 89s ואחר"כ אם מגיע זוג בהמשך הדרך או סיכוי לצבע, פה זה פחות משתלם וצריך לשחק אגרסיבי עם ידיים טובות פריפלופ וגם אם אתה פוגע עם הידיים לא לשחק לאט - תמשיך להעלות איתם רק לא פוט-סייז-בט אלא 3/4 או חצי קופה

למעלה