RV + קראוון

לינק1

New member
RV + קראוון

שלום אמיר,

ראשית ברכות על תפיחת הפורום.

האם ידוע לך לגבי אתרי הקמפינג השונים שציינת שקיימים בארץ:
- האם יש חיבור למים וחשמל לקראוונים?
- האם יש אתרים שמציעים מגורים קבועים בקראוון שלהם בתחומם?

וגם, אם יש לי או לחבר פיסת אדמה פרטית, האם ניתן לחנות קראוון או RV לתקופה מסויימת מוגבלת או בלתי מוגבלת?

ולסיום, האם יש אתר אינטרנט או מקום כלשהו - אולי לך או לאחרים שאתה מכיר - שמוכרים אוטו שהוא קראן יד שניה?

תודה רבה!

RV + קראוון

שלום לך איש יקר,

תודה על הברכות והאיחולים. מאחר ושאלתך מורכבת מכמה שאלות אתחיל בסדר יורד.
1. אתרי קמפינג - כיום ברחבי ישראל פזורים מצפון לדרום כ - 53 אתרים ( נתון שמשתנה מידי שבוע ולטובה) ואני כל הזמן מקבל מידע על התקדמות רצינית בנושא האתרים והחניונים השונים הן מצד הרשויות והן מצד משקיעים פרטיים.
2. חיבורי חשמל ומים - רוב האתרים המסודרים שגובים דמי כניסה מעניקים חיבורי חשמל ומים לקראוון - או לפחות קיימת תשתית של מים וחשמל ובעל החניון דואג לזה, בלי קשר תמיד טוב לברר ולבצע התאמת ציפיות לפני שמגיעים לאתר הקמפינג.
3. מגורים קבועים - למייטב ידיעתי עדיין אין אתר המציע הצבה קבועה של קראוון למטרת מגורים, אבל אני יכול לומר לך שישנה דרישה מאד חזקה להקים כמה מתחמים כאלו וכול הנושא נמצא בבדיקות מול הרשויות.(בסוף זה יקרה) עוד קצת סבלנות.
4. אדמה פרטית - ברגע שיש בידך אדמה פרטית אין לך בעיה לעמוד עם הקראוון בשטח שלך כל עוד אתה לא משתמש בתשתיות עירוניות כלשהם. אלה עם ייעוד הקרקע הינו לבנייה תוכל להשתמש בתשתיות ורצוי לבצע בירור מול הרשות בה הינך גר.
5. אוטוקראוון - אשמח לעזור לך לרכוש אחד. אנא צור עימי קשר או תשאיר פרטים ואני אשמח להפיץ את דרישתך.

בברכה,
אמיר

לינק1

New member
תודה!

איכשהו כבר כמה שנים נראה שהנושא מתקדם.
אני מקוה שאתה צודק שהדברים לפני פריצה חיובית.
נראה כי אני אחכה קצת עם קנייה שכזו.
בכל מקרה הרבה תודה על התגובה המפורטת.
שבוע מצוין

למעלה