sשלום אנשושים!

sשלום אנשושים!

אני חדשה פה ורציתי להגיד שפיטר כזה כוסוןןןןן יוו אני חולה עליו איזה כפרע הוא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תגידו יש לכם מושג מאיפה אני יכולה להשיג חתימות שלו?... ו.. מישהו יכול לרשום לי את המילים של פלורנטין זה כזה שיר פצצות!!!

אויש נו....צ-א-י מ-ז-ה ו-מ-י-ד!!!!!

1.נו אז מה עם פיטר כוסון? הוא לא דוגמן,הוא זמר,ואם את אוהבת אותו בתור זמר לא אמור לעניין אותך איך הוא נראה.
2.כפרע? ל-א. 3.לשיר קוראים "מכה אפורה",ולמה נדמה לי שזה גם השיר היחידי שלהם שאת מכירה?.... די אנשים! אני שונאת את אלו שאומרים לך שהם אוהבים את מוניקה סקס והשירים היחידים שהם מכירים זה את מכה אפורה ועל הריצפה...מקסימום פצעים ונשיקות...דיי!!!! נמאס!!!

טוב אולי בפורום הרשמי יכולים להפסיק

לשלוח לנו כל מיני אנשים שישחקו אותה ילדות פוסטמות.... היה משעשע בפעם הראשונה אני חייבת להודות, אבל מה לעשות - זה כבר לא!!! ואם את אמיתית- אז אופס ו... חבל!

נעלבתי רשמית!!!! אני אבכה אצל חברתי

כלנית מוגנת!!!! :( אחלה קבלת פנים.......ממש תודה......

Yael Floyd

New member
אויי שתקו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתם פשוט הורגים אותי!!!!!! אתם שמים לב שאתם אוהבים להקה לפי המראה של הסולן שלה, או של הנגנים???? באמת אנשים, אני לא אומר שזה אסור , סבבה.., אבל שימו לב גם לשירים שלה...

די נו... אתם לא שמים לב שצוחקים עלי

כם? אל תהיו כאלה ילדים קטנים ותמימים זה כל מיני אנשים מהרשמי שבאים לצחוק עליכם וואלה אתם מה זה עוזרים להם, אז חאלס....

למעלה