S.O.S...<אבל תבטיחו לא לצחוק,טוב?>

Rצינית

New member
S.O.S...<אבל תבטיחו לא לצחוק,טוב?>

בס"ד לפני כחודש נתנו לי לטעום מכמה להיטים מאלבומם החדש של "הח'ברה 2"-<מבטא כזה...חבררררר'ה> אמת יכולתי להשיג את כל השירים-ז"א את האלבום בשלמותו עוד לפני שהגיע לארץ.. אך מה לעשות יש חוק חדש<נו תזכירו לי..לוזוכרת ת'נוסח...>משו עם דיסק וגזול.. אקיצער לא זה הקטע... תחשבו אולי עניין פננסי ובא לבקש התרמה בשידור חי בערוץ הקודש שלכם<כך נשמע-מוזיקה חסידית>. הקטע הוא שאני חייבת עכשיו! ומייד!! את 10 השירים בשלמתם.. אני יוצאת כעת לעיר.ואין לי תעוזה להכנס לגלפז...ולבקש מהמוכר .תגיד יש לך ת'הח'ברה 2?? זה ממש נשמע שבבניקי למדיי.. מה אני עעעעעעעעעוווווווושההההההההה???-<לקוח מפינתו של הרב אברהם יוסף..> אל תצחקו עלי..הבטחתם לא לצחוק!!!

יש לי כמה שאלות!

א. מי נתן לך לטעום? ב. איך יכלת להשיג את הדיסק בשלמותו? ג.איזה חוק דיברת? ד.מה הקשר ערוצי הקודש? ה. את לא שבבאניקית? ו. איזה פינה יש לרב אברהם יוסף? ועל כולם אני ישאל אותך בת כמה את? \אולי זה יענה על כל השאלות שלי/.

Rצינית

New member
מקורות יודעי דבר..

בס"ד לותבין כמו שלא הבנת את כל הטקסט שלי...

Rצינית

New member
נושא התגובה שלי לשאלותך...

בס"ד בא כפניה אישית אליך או לייתר דיוק לרמוז לך משו.. אה?רמזתי נכון?? אומר לך משו?-"מקורות יודעי דבר"?

Rצינית

New member
יש לי זמן כעת לענות לשאלותך..

בס"ד ברצינות... א.נתן לי לטעום טעימה יבוא אמראקי..בהכשר גלאט-<חוקי חוקי>.ומאותו מקור באה תשובה ב. נעבור..ל.. ג.החוק קובע"כי דיסק צרוב הוא דיסק גזול" ד.ערוץ קודש-ככה כי באלי להכתיר אותכם ל.. ה.שבבניקית?? הממממ אומרים שלא.. ו.חה.לא מכיר את פינתו של הרב ...בקול מת..הפסדת!! ז.וגילי.. זהו שהוא מורכב משתי ספרות. הראשונה משמאל היא מעשריה השניה.השניה מימין -תכפיל את הסיפרה השמאלית ב 2.ותקבל את הגיל... בשוק?אה?...לא משקף נכון?? סומכת על המורה שלך לחשבון.... זהו??עוד שאלה?

Rצינית

New member
אואואוואואואוואו אשירה לד' כי גמל..

בס"ד רצועה 5-<תרתי משמע> כעת אתם יכולים לצחוק.... זהו הכל בסדר:):) מצאתי!!!-גם וגם... שלא תדעו סיוט ממש... אגב. הנזק הוא 80 ולא 70 <המציאה השניה התעקשה על טיפ>.. תודה לך!!פרירית שלי:)-<בעצם שבבניקית> אבל היה שווה..אוח הם גדולים המבטא...אין עלהם!!<שוב.על המבטא אני מדברת -לא עלהם!!> שיווו אני כבר יוצאת בשנית<וכמובן לא משאירה דולק-לויפה שישירו לעצמם>.אני חוששת מהשכנים שיתלוננו על חוסר הטרדה:):):) משתלם להיות שכן שלי אה??השמעות בלעדיות+מבטא:)

Rצינית

New member
+משלוח?כן..נכון זול?

בס"ד המשלוח? חה לוהבנת..עזוב...העיקר שהכל מאחורי..

Rצינית

New member
מתנדב!גם את התור צריך לבטל...

בס"ד כמו שמחקת את השאר מטעמים שלא מתאמים ובצדק! אז קדימה מחק את השירשור הפסיכאטרי.

מתנדב

New member
לא כל הודעה צריכה להמחק

אבל את הגעת חדשה אתמול והכנסת כמה הודעות שמקומם בצאט וכבר אתמול בתור גולשת חדשה מחקתי לך קרוב ל 5 הודעות שזה נקרא המון לגולשת חדשה בכל מקרה אני מהסלולארי כרגע אני יגיע הביתה אני אמחק את מה שצריך ובפרט שאת יודעת שלא עשית טוב כי את אמרת שבצדק שמחקתי את ההודעה

למעלה