S.O.S- מה אני עושה?

doron365

New member
S.O.S- מה אני עושה?

בוקר מצויין לכולם! אני חייבת להתחיל במשהו אופטימי על הבוקר.אז זה היום האחרון שלי בעבודה. ממחר אני מתפנה לסידורים לקראת הטיסה,בעוד שבועיים (ביטוח לאומי,ביטוח רפואי,דולרים,טרוול צ´קס..) יש לי בעיה ע-נ-ק-י-ת שמלחיצה אותי בטירוף. אין לי הרבה כסף לטיול אבל יש לי רכב ותכננתי למכור אותו. הבעיה היא שכנראה בגלל המצב הכלכלי הנפלא של האנשים הם לא ממהרים להוציא כסף מהארנק. בקיצור-אני תקועה.יש לי אחלה רכב אבל אני בכל זאת לחוצה נורא-מה אם אני לא אצליח למכור לפני הטיסה???

micmuk

New member
איפה הבעיה?

מצטערת, אני לא רואה פה בעיה... דבר ראשון - תפרסמי את הרכב למכירה...(כאילו דא) דבר שני - אם הרכב לא עך שמך, זה בכלל פשוט, שימכרו לך אותו שתהיי בחו"ל ויעבירו לך ת´כסף בדואר או בכל מיני אחרים... דבר שלישי - תתפשרי קצת על המחיר אם את ממש לחוצה למכור... דבר המפרסם - תמיד אמרתי שהכי טוב טוסטוס!!! תהני בטיול מיקמוק (בסדר בסדר ברי,dor בשבילך....)

חחחחח מיקמוקה דורון היא צודוקת

באמת ה-DOR הזו צודקת לא בעייה למכור את ה-
ואז להעביר לך את הכסף לכל מקום בחו"ל וזאת על ידי פעולה פשוטה בסניף דואר. כמו כן תמיד מומלץ להוריד במחיר עקב "טיסה" זה יגרום לאנשים לפתוח את הארנק... ממממ.. זה הכל אני חושב אהה עוד משהו קטן מאחל לך הנאה גדולה תחזרי עמוסת חוויות שתהני מכל רגע והכי חשוב שמרי על עצמך אי שם בעולם הגדול

shlomi_e

New member
../images/Emo58.gifקודם כל תירגעי......

ועכשיו...אחרי שנרגעת.... גם אני מכרתי את הרכב שלי (פיאט 94) ולא לקח לי הרבה זמן (יומיים) ורק שמתי שלט על הרכב...בלי עיתונים..ובלי נעליים. ואפילו מכרתי אותו מעל למחירון (18 אלף) אם את אומרת שהרכב טוב....אז תמתיני בסבלנות...והקונה כבר יגיע. if you will built it , they will come

למעלה