s.o.s!!!

יאקומו

New member
s.o.s!!!

לכל מי שלא שם לב!!!: פוקימון עבר אותנו במועדפים, ויכול להיות שאם זה הימשך כך בסוף תקופת הנסיון יחליטו להוריד את הפורום!!! אז קדימה, לעשות מאמץ ויחד נחזיר את הפורום הזה למצב הקודם שלו!!! (עבודת צוות!)

o_O

המועדפים הם חמשת הפורומים האחרונים שכתבת בהם הודעות ואם כתבת בפחות אז האחרונים יהיו פורומים אקראיים. אם אצלך פוקימון מופיע מעל דיג´ימון סימן שזה הפורום האחרון שבו כתבת הודעה. ולא נראה לי שיש מקום לדאגה להורדת הפורום, ראיתי פורומים ממש יבשים שנשארו גם אחרי תקופת הניסיון והפורום הזה רחוק מלהיות יבש. ומה רע בפורום פוקימון?

pokegirl

New member
אגב, אם כתבת בפחות

זה לא אקראי, זה הרשימה של המומלצים

Digi Lista

New member
זה היה מעודד...

כבר כתבתי מיליון פעמים שאני לחוצה רצח בגלל תקופת הניסיון אז בבקשה קצת לעזור לי להוריד את הלחץ... בכול אופן גם אם פורום פוקימון עובר אותנו כנראה שמגיע לו, כלומר אם כול הכבוד לפורום הזה הוא ממש חדש ועדיין לא מהווה אתגר מבחינת כמות השיחות,העמודים,התמונות,הסקרים,האנשים...לפורום ותיק כמו פורום פוקימון. פרט לזה שאני רוצה להאמין שמה שחשוב בפורום זאת האיכות שלו(מבחינת שיתוף פעולה בין האנשים,דיונים ולא הודעות חסרות תוכן...)ולא כמות הפעמים שהוא נמצא מעל פורום אחר... האמת שכמו שענו לך זה גם לא ממש קשור, כי מה שנמצא במעודפים הוא אצלך, הפורום האחרון שכתבת בו(אצלי זה כמובן זה...).
אבל יפה שאת דואגת לפורום...

למעלה