:S

psy10

New member
:S

מישהו יכול להסביר לי מזה תיק אזהרה? המניאקים לא מסבירים כלום :S

wallaek

New member
מתי שתופסים אותך

ולא רוצים לפחות לך תיק על משהוא אז נותנים לך אזהרה אם תעשה עוד משהוא בזמן הקרוב יפתח לך תיק שבו יהיה מה שעשית פעם שנחשב אז כאזהרה ומה שעשי שתפסו אותך עליו

THE GRAFFITER

New member
לא מדוייק

זה שתופסים אותך, ואם אין לך תיק קודם, אז בהתאם לעבירה מחליטים אם לפתוח תיק או אזהרה. אם תפסו אותך משחיט רכוש ציבורי זה יהיה אזהרה לרוב, אלא אם כן רואים שזה משהו מוכר, אם אתה דוקר מישהו- ברור שזה תיק. עכשיו, אחרי שיש לך אזהרה, היא נשמרת כמה זמן, אני לא זוכר בדיוק כמה אבל נראה לי שיותר משנה, ואז אם תופסים אותך עושה משהו לא בסדר שוב, בודקים אם אתה כבר מוכר להם, ומריצים את השם שלך במחשב; אם כבר יש מידע כלשהו עליך- אזהרה בנושא מסויים, בהתאם לנושא ולסוג האזהרה וכאלה מחליטים מה לעשות איתך הפעם.

psy10

New member
לא על השחתת רכוש..

נגיד ואני מקבל אזהרה על השחתת רכוש ופעם הבא יאנו זה על משהו לא קשור... אלימות או משהו, זה כאילו נושא אחר, אז אני לא יקבל תיק על שתיהם אלא רק על האלימות?

wallaek

New member
על שניהם

יכניסו לך הכל בתיק אחד עם עונש מצתבר ורק אולי לא אמרתי אבל לא חייבים אחרי אזהרה אחת לעשות לך תיק - נגיד נוער יכולים אפילו 3 אזהרות לפעמים - תלוי על מה זה

THE GRAFFITER

New member
כן

ואם יש לך למשל כמה אזהרות על כמה דברים קטנים, למשל- השחטת רכוש, הפרעה ציבורית ולא יודע... התחצפות לשוטר או איזה חרא קטנוני אחר, אז יכולים לעשות לך תיק של השחטת רכוש חוזרת+ עוד איזה משהו, ועדיין יהיו שתי אזהרות, ככה שיוכלו לפתוח לך עוד שני תיקים, ואז יהיו לך שלושה תיקים קטנים במקום אחד גדול, למרות שאם יהיו מספיק דברים שמקשרים בין השלושה יוכלו לחבר אותם.

esari

New member
../images/Emo109.gif

הפועל , תקשיבו לנו לראות פה מלחמה היום אנחנו באנו צריך ביצים , לב ונשמה ושתזיע החולצה האדומה לא חשוב לאן תגיעי אלך איתך בטוב ברע אני אוהב אותך הפועל שם זין על המשטרה אמא, תקשיבי רגע המקרר ריק ואני כבר משתגע צריך ביצים לחם וחלב ואם תביאי בירה אני אותך אוהב לא חשוב אם זה יהיה גולדסטאר הייניקן זה גם נחמד רק שלא יהיה מכבי! כי את תשתי אותה לבד... לפי המנגינה http://www.youtube.com/watch?v=exUREAjjr2s&mode=related&search=la%2012%20boca%20juniors

esari

New member
דרך אגב, מה אתה כותב?

סתם שאני אדע ככה אם מי אני מדבר

kros32

New member
ת'לא מכיר אותי

העניין הוא פה שאתה אוהד הפועל יעני אתה בעד הערבים כאילו איפה אתה חי בישראל או בעזה בכללי אני לא סובל אוהדי הפועל בגלל הדעות שלהם אבל יש גם אנשים שסתם אוהדים אותם בגלל הקבוצה יעני באמת הכדורגל לא הפוליטיקה ואין לי ממש בעיה איתם אבל שאתה כותב שימו את ירושלים בלבנון או מה כתבת שם אז אתה סתם חרא של בן אדם וצריך לגרש אותך מה המדינה רוב הסיכויים גם משתמט

soldendpaper

New member
די די לא לכעוס

אז לא הצלחת להשתלט על העולם השבוע... עדיין יש לך את הבנקים העיתונות העולמית ותעשיית ניתוחי האף...

esari

New member
אז ככה

אני לא משתמט וגם אתה לא מכיר אותי אז אל תשפוט, נכון שיש אוהדי הפועל קיצוניים בדועתיהם וגם כשכתבתי את שימו את ירושליים בידרן, היחס בשיר הוא לאוהדים הבבונים של ביטר שלא רק הייתי שם אותם בירדן הייתי זורק אותם לאירן, חבורה של גזענים יצורים. ואני לא בעד הערבים כי אני אוהד הפועל, אף אוהד הפועל לא בעד הערבים מה זה פה תחרות? אנחנו פשוט לא שונאי ערבים שצועקים בזמן המשחק מוחמד מת ומוות לערבים כמו נאו נאצים.

kros32

New member
אז ככה

זאת לא תחרות זה נקיטת צדדים הפועל הם שמאלנים קיצונים שתומכים בערבים נגד ישראל בעד להביא שטחים וכדומה... מכיוון שהפועל זאת קבוצה שמאלנית קיצונית ברובה אז אני שונא אותה. אני אישית מכיר כמה אנשים שמאלנים ואחלה אנשים אין לי שום בעיה איתם פשוט הם לא קיצונים ואין שום דבר רע בלהיות ימני וקיצוני ונכון אנחנו מזכירים נאו נאצים אבל כן אני שונא ערבים צריך להרוג אותם ואתה לא תשנה את דעתי אבל אחרי הכל זה פורום גראפיטי ואני בא לפה לראות גראפיטי ולא להכנס לחפירות של שיחות פוליטיקה

kros32

New member
נאצי אבא'שך

ואני לא אח שלך אז מהגיון פשוט אני לא בן זונה יא עילג אתה בטח בכלל לא הבנת למה הוא יתכוון שהוא אמר נאו נאצים אז עדיף שתסתום ת'פה

KIRC03

New member
עוד מילים כאלה מפה שלך אתה ישר מגיע לעזה..

אל תגיד דברים שמבוססים על דעות של אנשים... זה כמו להגיד שכול המוכרי מינימרקט גזענייים כלפי מוכרי קיוסקים... אל תהיה טמבל ובטוח לא צריך לדבר ככה לאנשים... אני מכיר את ESARI והוא בן אדם תותח... וכמו שהוא אמר ... אל תכניס עיניינים כאלו לפורום... ובכול מקרה אני כן מכיר אותך... :) (KROS)

kros32

New member
איך ידעתי שאתה תגיב לי על זה

אני יודע שהוא אחלה בן אדם...לא שאני מכיר אותו די הבנתי ככה סתם נכנסו לויכוח קטן וקצת נסחפנו ויצאנו בכלל מהגראפיטי (וזה אני אמרתי לא להכניס ת'עניינים האלה לפורום) אגב לא באתי היום לתחנה כי לא היה לי ממש כח לחזור עוד פעם הבייתה בערך ב6-5 והייתי עייף אחרי הבצפר הזה מקווה שלא ציפית שאני יבוא

למעלה