:S

tamar11321

New member
:S

היי, פעם ראשונה שאני כותבת בפורום ובכלל משתפת בזה..
אני בת 20, יישמע שחצני אבל אני יפה ורק לאחרונה התחלתי להרגיש ..
אבל לא יפה כמו שרואים בחורה יפה ואומרים וואלה יפה אלא ברמות שבכל מקום ניגשים אליי, רוצים להיות בחברתי- הצעות משונות וכד'..
היייתי שמנה וירדתי 24 קילו לפני שנה וחצי
בחיים לא ניהלתי קשר עם מישהו, כשהייתי שמנה בכלל לא היו פונים אליי בנים..
עכשיו הבעיה היא שאני כן נהנית כשמתחילים איתי מי לא אוהבת אבל הבעיה זה ההמשכיות של זה..
ברגע כשזה קורה אני זורמת משדרת ביטחון, לפעמים נותנת את המספר ושם זה נתקע..
כאילו קשה לי להאמין שבאמת רוצים אותתי
שאני מעניינת מישהו
לא מצליחה לפלרטט ולפתח שיחה כי אני מרגישה שאני לא מעניינת
דרך אגב יש לי הרבה ידידים ואיתם אני נפגשת ומדברת מלא אבל ברגע שאני מרגישה שמישהו רוצה אותי אני ''נאטמת'' ולוקחת צעד אחורה
גם אם זה הדדי וגם אני רוצה משהו מעבר
חברות לא מבינות איך לא היה לי אף אחד וכל פעם שאני מנסה לפתוח ולהגיד שהביטחון שלי בתחת ומה לעזאזל אני עושה עם זה התשובה היא "אויש שתקי תראי איזה מהממת את"
והיו מלא סיטואציות שנתנו לי להרגיש שיא הנוח והכי יש על מה לדבר אבל אני מרגישה לא מעניינת ומתביישת - כאילו אין לי אומץ לכתוב דברים מסויימים
זה מלחיץ אותי. פספסתי הרבה דברים שרציתי בגלל זה.. ואין לי מושג איך אני יוצאת מזה
תמיד אני אומרת זהו פעם הבאה כשאני רוצה מישהו אני עונה לא משנה מה אבל כזה מגיע יש לי התכווצויות וכאבי בטן ואני מחפשת תירוצים למה לא..
כיף לפרוק:)

קודם כל ברוכה הבאה

יש לי כבר כמה דברים שרצים לי בראש על הסיבות שבגללן את נאטמת אבל אני לא יודעת אם את מחפשת פירושים ו/או עצות.
מאחלת לך להשתלב פה ולפרוק את כל מה שמפריע לך על הלב

iba90

New member
ברוכה הבאה

אני יכול להבין אותך לגמרי...גם אני עברתי ועדיין עובר תהליך קבלה עצמית של המראה החיצוני שלי.גם אני ירדתי 25 ק״ג ומסביבי כולם מפרגנים ומחמיאים ורק אני שואל אותם על מה? לאחרונה רק התחלתי להגיד לעצמי ולהרגיש בעצמי..שאם אחרים חושבים שאני נראה טוב...למה אני צריך לחשוב ההיפך? אני מקווה שככה אני אוכל ״לפרגן״ לעצמי יותר. ברוכה הבאה לפורום..אני מציע לך להכיר אותנו יותר...יש פה ״זהב״ אנושי

GalaxyVoice

New member
מניסיון אישי

כשאת לא מעריכה את עצמך אז מנטאלית כבר קבעת את המציאות.
אני מכיר טוב את הרחמים העצמיים האלה וההרגשת "למה מה אני שווה?".
עכשיו , את כן מעריכה את עצמך יותר ממה שאני אי פעם הצלחתי (אמרת שאת יפה) אז פשוט תתחילי להתמקד בדברים הטובים שבך במקום לחשוב על הרעים.
תנסי משהו כזה, תעמדי כל יום מול המראה, פעם או פעמיים ביום (אפשר בין צחצוח השיניים) ופשוט תסתכלי על התכונות הטובות שבך.
אני לא מכיר אותך ואני יכול להביא עלייך תכונות טובות רק מהכתוב (יש לך כוח רצון , את מרוצה מאיך שאת נראת) ואם אני זר מהאינטרנט מסוגל להגיד עלייך דברים טובים אז בטח שגם את.
אני יודע שאני נשמע כמו איזה דוקטור פיל אבל אני ממש לא אוהב לשמוע אנשים שמזלזלים בעצמם או מורידים בערכם.
אז go get them tiger

iba90

New member
אחלה תגובה!!

נו אז מתי אתה מיישם את זה על עצמך
?

אולי המאבק הגדול ביותר של חברייך כאן בפורום

הרדיפה אחר הביטחון העצמי

lb215

New member
הי

הי מה קורה?
רציתי להגיד לך שאני ממש מזדהה איתך. נראתי די רע בכל תקופת בית הספר. ואז החל מהשירות הצבאי המראה שלי התחיל להשתפר.
כיום יש אנשים שאומרים לי שאני נראה די טוב, אבל אני מרגיש שהפנימיות שלי לא התפתחה במקביל לשינוי במראה.
אבל במקרה שלך את עדיין ממש צעירה אז אין לך מה להיות מודאגת.

למעלה